Merhaba canlar size birşey danışmak istiyorum. Haziran ayında nişanım var 1 Kasımda da düğün için karar verdik. Aslında ben pek böyle oynamayı falan sevmediğim için ve düğün salonunda yapılan düğünler bana gereksiz geldiği için nikah yapmak istiyordum. Ama sözlümün tarafı düğün istediler birtürlü de ikna edemeyince sonuç düğün için karar verildi. ( Normalde kız tarafı düğün ister erkek tarafı düğünden kaçınır bizde tam tersi ) Neyse İstanbul da kasım ayı için şimdiden düğün salonları dolmaya başlamış düğün salonu araştıralım derken karşı taraf onlara yakın biyerde düğün salonu bulmuş orada yapılmasını istiyor benim içime hiç sinmedi orası ve bencilce davrandıkları için çok kızgınım benim istediğim başka bir düğün salonu vardı ulaşımı kolay, herkesin rahatça gelebileceği biyerde mekanda diğer bakılan yerden güzel ama bu kimsenin umrunda değil. Bu benim düğünüm olacak ama şimdiden hiç isteğim yok. Ben orayı istemiyorum diye diretip çirkeflik yapmak da istemiyorum ama benim düşüncelerime de kimsenin önem verdiği yok sizce ne yapmalıyım, nasıl davranmalıyım bana bir akıl verin.