• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir akıl verin kızlaar...

anisee

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2013
224
9
318
Merhaba canlar size birşey danışmak istiyorum. Haziran ayında nişanım var 1 Kasımda da düğün için karar verdik. Aslında ben pek böyle oynamayı falan sevmediğim için ve düğün salonunda yapılan düğünler bana gereksiz geldiği için nikah yapmak istiyordum. Ama sözlümün tarafı düğün istediler birtürlü de ikna edemeyince sonuç düğün için karar verildi. ( Normalde kız tarafı düğün ister erkek tarafı düğünden kaçınır bizde tam tersi ) Neyse İstanbul da kasım ayı için şimdiden düğün salonları dolmaya başlamış düğün salonu araştıralım derken karşı taraf onlara yakın biyerde düğün salonu bulmuş orada yapılmasını istiyor benim içime hiç sinmedi orası ve bencilce davrandıkları için çok kızgınım benim istediğim başka bir düğün salonu vardı ulaşımı kolay, herkesin rahatça gelebileceği biyerde mekanda diğer bakılan yerden güzel ama bu kimsenin umrunda değil. Bu benim düğünüm olacak ama şimdiden hiç isteğim yok. Ben orayı istemiyorum diye diretip çirkeflik yapmak da istemiyorum ama benim düşüncelerime de kimsenin önem verdiği yok sizce ne yapmalıyım, nasıl davranmalıyım bana bir akıl verin.

Erkek arkadasin duruma ne diyor? Onunla konusup mutsuzlugunu soylemelisin. O devreye girip gelinin isteklerine onem verilmesini istediini soylesin. Oda care degilse cirkeflik yapican mecbur:)) bu damattan cok senin gunun.. Hicbiseyde senden kiymetli diil boyle dusun. 😊

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Erkek arkadasin duruma ne diyor? Onunla konusup mutsuzlugunu soylemelisin. O devreye girip gelinin isteklerine onem verilmesini istediini soylesin. Oda care degilse cirkeflik yapican mecbur:)) bu damattan cok senin gunun.. Hicbiseyde senden kiymetli diil boyle dusun. 😊

Erkek arkadaşım senin istemediğin biyerde ben yapmam diyor ki kendiside beğenmiyodu orayı ama ne ailesine olmaz diyo ne bana diyebiliyor onada çok kızıyorum zaten. işe bak ya hem ben düğün istemiiyorum onlar istiyor madem düğün yapılacak ozaman güzel biyerde yapılması lazım diyorum yani çevremiz eşimiz dostumuz gelicek sonuçta yine kendi istedikleri gibi davranıyolar ve bu en basit olayda böyle yani artık korkuyorum gelinliğimi seçerkende onlar karar vermeye kalkıcak.

İsin zor ve verilen akillari yapmak kolay degil biliyorum cok iyi :) ozaman soyle yapabilirsin al karsina kayinvalideni falan, annende gelsin erkek arkadasinda. Guzelce otur anlat, ben boyle istiyorum cunku diye basla. İste evden cikisin rahat olur, trafikte kalma riskin olmaz, kuaforun bilmemne hep oralarda olucak, fotograf cekimleri yine oyle.. Sizin isteginiz bana zor ve ben mutsuz olmak istemiyorum diyebilirsin. Eger bu kadarinada anlayissizsa kiyamet kopar gitsin. Bastan salma sakin kendini

İsin zor ve verilen akillari yapmak kolay degil biliyorum cok iyi :) ozaman soyle yapabilirsin al karsina kayinvalideni falan, annende gelsin erkek arkadasinda. Guzelce otur anlat, ben boyle istiyorum cunku diye basla. İste evden cikisin rahat olur, trafikte kalma riskin olmaz, kuaforun bilmemne hep oralarda olucak, fotograf cekimleri yine oyle.. Sizin isteginiz bana zor ve ben mutsuz olmak istemiyorum diyebilirsin. Eger bu kadarinada anlayissizsa kiyamet kopar gitsin. Bastan salma sakin kendini

Canım valla annemi bi tanısan var ya ağzı var dili yok şunu yapın bunu yapın hayatta demez yine benim çözmem gerekicek kaç gündür konuşmaktan yoruldum kayınvalidemle bu konuyla ilgili çok muhattap olmadım erkek arkadaşıma çok söyledim ama kendi pencerelerinden bakıyolar herşeye sanki kayınvalideyle kayınpeder evleniyor benden hevesliler ya şu an kızgınım ya onlara herşey batıyo bana normalde çok iyiydiler bana karşı hele erkek arkadaşımın annesi sürekli konuşuruz uzun süre görüşmesek özledim falan der ama bu konuda beni çok kızdırdılar bu gidişle ilk çatışmamızı yaşıcaz da bakalım ne zaman

:(( isin zor canim ya, ama isteklerini yok sayma. Bi sekilde diret et yap. Sonra pismanlik ise yaramaz :( allah yardimcin olsun

bu senin düğünün ve senin istediğin yerde yapılaması lazım.mutlaka fikrini bildir ve "ben düğünümün bu salonda olmasını istiyorum"de.

Back