- 24 Ocak 2016
- 5.473
- 39.913
- 468
Tamam canım sagolay yasinleri yanlış hesaplamışım düzelttim kusura bakma gülüm 2 yapacağıma 3 yaptım
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım sagolay yasinleri yanlış hesaplamışım düzelttim kusura bakma gülüm 2 yapacağıma 3 yaptım
![]()
sen de sağol canım yanlışlık olursa sen de canım hesapla beni uyarTamam canım sagol
70.000 ya şafi tamamlandı çok şükür ama okumak isteyen arkadaşlarımız okumalarınızın yine de devamını bekleriz ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN
Allah rahmet eylesin canim ailesine sabir versin rabbimAllah hepinizden razı olsun.
Bu dünya böyle bugün varsın, yarın kime neyin olacagını yalnız Allah biliyor.
Hepimize yazılan bir kader var, onu yaşıyoruz.
Talat dayım bugün hayatını kaybetmiş.
Allah yaşlı ana-babacına,4 çocuguna sabırlar versin. Allahım rahmet eylesin, mekanı cennet olur inşallah...
Ettigimiz dualar şifa bulmasına fayda etmedi belki ama inşallah cektiği acıları bir nebze olsun hafifletmiştir...
Allah hepinizden razı olsun.
Bu dünya böyle bugün varsın, yarın kime neyin olacagını yalnız Allah biliyor.
Hepimize yazılan bir kader var, onu yaşıyoruz.
Talat dayım bugün hayatını kaybetmiş.
Allah yaşlı ana-babacına,4 çocuguna sabırlar versin. Allahım rahmet eylesin, mekanı cennet olur inşallah...
Ettigimiz dualar şifa bulmasına fayda etmedi belki ama inşallah cektiği acıları bir nebze olsun hafifletmiştir...
Amin.BAŞINIZ SAĞOLSUN CANIM...çok üzüldüm ya inşallah ruhuna ben yarın Yasin okurum inşallah bundan sonra onun duaya daha çok ihtiyacı var nasıl bir rahatsızlıktı ki bu kimse anlamayamadı ..
ALLAH geride kalanlara sabır versin evlatlarına eşine hayırlı sağlıklı ömür verip hayırlı evlatlar olurlar da inşallah babalarını unutmayıp ona bol bol dua ederler inşallah...
öyle canım benim ne desek olmaz şimdiAmin.
Allah razı olsun.
Allahın taktiri hiçbirşey söylenmiyor.
Vefat eden abimiz için birer fatiha okursak iyi olur arkadaşlar....
ALLAH RAZI OLSUN CANIM3 ihlas 1 fatiha okudum canim
Allahim mekanini cennet etsin ailesine sabir versin.
Amin cümlemizden canimALLAH RAZI OLSUN CANIM