İlginçmiş abiniz
Aileniz size daha mı çok ilgi gösterdi de kıskandı böyle oldu acaba ?
Yaş farkıyla ilgisi yok aslında, benim abimle aramda 11 yaş var ama yeri geldiğinde benden küçük gibi davranır uyarır hatta kızarım yinede bir sıkıntısı olduğunda benle paylaşır sadece, ablamlarla falan paylaşamaz. Yinede kız kardeş gibi olmaz tabi erkek kardeşle arada hep bi çizgi olur bende bazen uzaklaştığımızı hissederim abimle bi yerden sonra insanın eşi ön planda oluyor gerisi bi yerde geride kalabiliyor, bu sebepten kızmam ona öncelikleri değişti çünkü benim eşimin nasıl bensem önceliği abiminde eşi ve çocuğu. Ama sizin abinizin karakteri de olabilir bu. Konuşmayı denediniz mi hiç ?
Tek çocuk olduğum için, kardeşim, abim, ablam v.s.olmadığı için hep eksikliğini hissettim. Hala da hissederim, üzülürüm keşke bir kardeşim olsaydı diye. Ama böyle okuyunca da diyorum böyle bir şey paylaşamadıktan sonra olmaması daha iyi. Çünkü olmayınca en azından yok diyorsun. Olup da böyle olması insanı daha çok üzer. Bence anladığım kadarıyla senden kaynaklanan bir şey yok. Abin sana karşı çok mesafeli ve soğuk. Yani ne yapsan bir yere kadar. Yinede yaklaşmaya çalış. Ne bileyim olmadı otur konuş yani abi ben senin evine rahatça gelip yeğenlerimi seviyim istiyorum. Arada oturup dertleşelim, konuşalım istiyorum de. Belki anlar seni. Sen bir çabanı göster ne de olsa küçüksün, adım atacaksa onun da içinde varsa atar zaten. Ama yok yapmayacaksa ne etsen boş. En azından bu duruma üzüldüğünü anlamış olur. Ya da yengenle aran iyiyse ona anlat üzüldüğünü, o söylesin eşine.Düşünür üzülür belki kardeşim üzülüyor diye. Konuşmakla kısmet halledilebilecek bir durum bence. Yada anneni, babanı koy araya onlar daha etkili olur.
Merhaba Sevgili kk üyeleri;
Benim abimle aramda 7 yaş fark var ve o yüzden midir bilmiyorum hiçbir zaman abi kardeş gibi olamadık. Ben ilkokul 1. sınıftayken o benimle aynı okulda orta son sınıfa gidiyordu. Başka abiler kardeşlerinin çantalarını taşırken o hiç yardım etmez benimle yanyana bile
yürümezdi..
Artık büyüdük abim evlendi 28 yaşına geldi 2 tanede birbirinden tatlı yeğenim oldu.
Evlerimiz yakın olmasına rağmen ne telefonla konusuyoruz ne de görüşüyoruz yalnızca pazar günleri annem torunlarını görsün diye
bize geliyor okadar. Başka bi şehirde üniversite okudum dayımın, teyzemin oğulları bir ihtiyacım var mı diye aradılar abim bir kere
bile aramadı.. 5 yıl olucak düzenli bir ilişkim var ailem tanıştı inşallah askerden gelince söz yapacağız ama abim kimdir nasıl biridir
diye sormayı bırakın tanışmak bile istemedi, erkek arkadaşım elini uzattığında elini bile sıkmadı..
Şimdi geçenlerde yine bir pazar günü bize geldiler, ben zaten erkek arkadaşımla askerde olduğundan çok az konusabiliyorum o sırada da önemli bir konu konuşuyorduk abim odama girdi. 'Abi 5 dk telefonla konuşacağım birazdan gelirmisin?' dedim. kapıyı çarpıp küfürler
etmeye başladı ben bu evde istenmiyorum birdaha gelmem dedi ve 3 haftadırda gelmiyor.
Telefonumu açmıyor eşine baktırıyor. Yeğenimde 4 yaşında daha, bana 'Hala sen babamı sevmiyor musun? babam seni hiç sevmiyormuş o yüzden size gelmemize izin vermiyor. Hala, biz gizli gizli buluşalım mı? dediinanın içim parçalandı çok üzüldüm oturdum ağladım ben abimin beni sevmemesini hakedicek ne yaptım diye Ben neyse ama annemde torunlarını özlüyor sırf saçma bir sebepten gelmiyor
Ne yapmam lazım kızlar bana bir yol gösterin akıl verin, anneme abartıcak bişey yok benden özür dilesin arasın demiş. Ben özür dileyecek birşey yapmadım ki.. Ne yapsam abi kardeş gibi oluruz abim beni sever yada sevgisini gösterir. Biraz uzun yazdım sabır gösterip okuyanlara şimdiden teşekkürler
O kadar iyi anlıyorum ki seni.Benimde abimle aramda 7 yaş var bizde aynı ilk okuldaydık ben merdevinlerin önünde onu beklerken o arka kapıdan giderdi bende okul boşalınca mecburen tek başıma giderdim eve hiç düşünmezdi küçücük çocuk nasıl gidicek diye.Abimle ben telefonda konuştuğumuzu hiç hatırlamam.Hiç merak bile etmez beni.Yazları ben yalnız kalıyorum evde ailem olmuyo tesadüfen bu yaz abimde gelmişti bizde kalıyodu.Ben 3 gün eve gelmedim neden gelmedin nerde kalıyosun bile demedi. Bazen ben dayanamam mesaj atarım,ararım ama ne açar ne cevap verir bana.Abisi arkadaş gibi olanları o kadar kıskanıyorum ki.Neden böyleyiz bende hiç bilmiyorum...
Cok tuhaff..anladigim kadariyla 2kardessiniz bence birbirinize tam terai bagli olmaniz gerekirken bu sekilde olmaniz ilginc..yengenizle konusun bi belki o biliydur neden boyle davrandigini..kardes gibisi var mi bu hayatta..
konu sahibi seni çok iyi anlıyorum bu konuda ....
Teşekkür ederim kızlar benim gibi olanları görünce biraz olsun rahatladım. Bu durumda olan tek ben değilmişim en azından sağolun destekleriniz için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?