- Konu Sahibi pamuk34seker
merhabalar benim eşim temmuzun sonu gibi birden manik atak geçirdi tabi bunun daha öncesinden ufak tefek depresyon halleri oluyordu aşırı takıntılı oldugundan lustral kullanıyordu dr tedavisini düzenli takip etmediği için sonucu bu atak oldu ben şoktaydım iş yerimiz aynı ve iş yerinde aşırı bir şekilde ortaya çıktı iş yeri bizi hastaneye yönlendirdi hastanede yatışına karar verildi tabi bende bu hastalığı ve dönemi bilmediğimden 1 gün yatırıp çıkmasına karar verdim evde ayakta tedavi devam edildi ama mahfolduk aşırı enerjiliydi sürekli gezmek para harcamak istiyordu yerinde duramıyor aşırı sinirli kimsenin onu anlamadığını söylüyordu bunun yanında olmayan heyezanlar dan bahsediyordu neyse ilaç kullanmaya başladı zyprexa ve lityum başlandı 1 ayın sonunda manik yavaşladı ve depresyona dönmeye başladı zyprexayı kesti dr saç dökülmesine takıntı yaptıgı için lityumuda değiştirip depakine döndü ama depresyon durumu çoğalmaya başladı hiç birşeyden zevk almıyor dışarı çıkmak istemiyo yanlız kaldığını değersiz olduğunu düşünüyor saçına kilosuna boş boş herşeye takıntılı olmaya başladı ve gecen cuma dru depakine ek olarak bide lustral başlattı daha bir hafta olmadı ilaç belki daha etkisini gösteremedi ama eşim çok kötü bende onu öyle gördükçe mahfoluyorum bu nasıl bir hastalık ne zaman geçer bi manik bi depresyon dönemimi yaşayacak ömrünün sonuna kadar nolur bana yardımcı olun birde bebeğimiz var onu sevemiyo bile o kadar kötü ne yapmalıyım ne zaman düzelir ne zaman eski güzel günlerimize döneriz hayatımız karardı resmen hamdolsun daha beter hastalıklar var ama bende eşimde yakınlarımızda yıkıldı çok kötüyüm bizim gibi olanlardan atlatanlardan tedavi sürecinde olanlardan bilgisi olanlardan konu hakkında bildiklerini anlatmalarını rica ediyorum uzun oldu hakkınızı helal edin rabbim tüm şifa bekleyenlere şifa versin inşallah..