benim ablam öyle canım.. Allah cc kimseye yaşatmasın.. çok zor. dönem dönem geliyor. bir dönem çok durgun. sonra çok taşkın... ben sırf bundan dolayı evlenmeyi düşünmüyordum. annem ablamın rahatsızlığıyla başbaşa kalmasın diye.birlikte mücadele etmek için.. ama yıllar önce çok sevdiğim insan bana -yıllar sonra-açılınca her şey değişti. şimdi evliyim hatta bir çocuğum var. ablamın zor dönemleri geldiğinde çok üzülüyorum.. en çok da annem için. çünkü artık sabredemiyor.. ablam ilaç da kullanıyor sürekli tedavi altında aslında ama hastalık bir türlü geçmiyor. türkiyede bu işin uzmanı bir doktor arıyoruz bilgin olursa paylaş olur mu? bir de inanır mısın bilmem ama biz doktorun yanısıra hocalara da çok getirmiştik ablamı zamanında. üç harfliler bu tarz hastalıklarda etki edebiliyorlarmış diye. ancak bir sonuç alamamıştık. geçenlerde bir tanıdıktan duydum bir yöntem varmış sorun doktorluk mu hocalık mı anlaşılabiliyormuş. onu iyice öğrenip eğer hocalıksa iyi bir de hocaya götürmeyi düşünüyoruz. tabi doktor tedavisini bırakmadan