Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Bioxcin Kullanıyorum Ama Bir Sorun Var

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

ICanDoThis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2012
1.028
1.243
133
34
Bioxcin kullanıyorum ve kimyasal içerikli şampuanlardan daha fazla faydasını gördüm. Kepek ve dökülme sorunumu azaltıyor. Ancak ne zaman Bioxcin kullansam tepe bölgemde aşırı bir kaşıntı oluyor. Mantar ve egzema gibi sorunlarım yoktur çok şükür. Düzenli olarak da yıkar, saçlarıma iyi bakarım. Var mı bu sorunu yaşayan ya da sebebini bilen?

Lütfen başlığa girip okuyanlar bir yorum atsın.

merhaba canım,
ben de bioxcin kullanıyorum,ikinci kutum da bitmek üzere ve çok memnunum.bahsettiğin gibi bende de bazen kaşıntı oluyor banyodan sonra ancak ben buna yeni saç çıkıyor kafamda, ondan kaşınıyor diye yorum yapıyorum kendimce :))
belki de çok iyimser bir yorum bilemiyorum
okuduğum kadarıyla herkesin saçına iyi gelen bir şampuan değil bu,bana ise çok iyi geliyor,severek kullanıyorum.

Güzel yorum yapıyorsun, kardeşim de saç dökülmesi yüzünden doktora gitmişti. Tedavisi süresince kullandığı ilaçlar da kaşıntı yapıyordu kardeşimde ve yeni saçları çıktı.
Bana da iyi geliyor Bioxcin, çok memnunum dediğin gibi.

Acaba nasıl emin olabiliriz ki kaşıntıya neden olan şeyden.

vallahi önlerden ve tepelerden küçük küçük saçlarım çıktı benim,bir iki gün önce fön çektirince fark ettim.anten gibi çıktılar ortaya fönletince,çok komik oldu :))
ben de bu olumlu gelişmeyi tabi hemen şampuana fatura ettim,şimdi üçlü paketleri indirime girmiş eczanelerde yeni gördüm,alasım var :)
ben son iki senedir çok şampuan değiştirdim,denedim hiçbiri beni mutlu etmedi.sanırım beş sene önce falandı bioxcin kullanmıştım ama serumlarıyla birlikte ve saçımı toparlamıştı.ben de bu iki sene sonunda şampuan değiştire değiştire pırasa olmuş saçlarım için yine ilk göz ağrıma döneyim dedim.ve yine memnunum allaha şükür.
saç için doğru şampuan arama ve bulma süreci çok zor bir şey ya,yaşayan bilir.hem maddi anlamda insanı çökertiyor hem de saçlar iyice kötüleşiyor,deneme tahtasına dönüyor çünkü.yine bildiğime döndüm işte ben de.uzun süre kullanıcam herhalde şimdilik öyle görünüyor benim için.

ay bir de unuttum,ben bioxcinin içine sarmısak da koyuyorum,belki çıkan saçlarım onun eseridir,ben bioxcine bağlıyorumdur bilemiyorum:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…