Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün bende aldım kullandıktan sonra yorumlarım bir kaç sonra durum ne olacak bakalım benim dökülmüyor uzamasını istiyorumyaza kadar hedef 18 cm
olur mu dersiniz
kizlar bende yarin baslicam kullanmaya ilk defa nekadar sürede etkisini gösteriyor acaba ?
tatlım ben 10 gündür kullanıyorum,sanırım 1 cm.den fazla uzamış gibi.
saçlarımın enseleri kazınmıştı da oradan biliyorum.
offf süper ya 10 günde 1 cmden fazla uzuyorsa mükemmellll. simdi kiziyorum kendime nezamandir neden almadim diye(((( yaaaa hangi marka olmasi farkediyormu acaba ? bana göre farketmez gibi geliyor cünkü biotin biotindir öyle deilmi :)
yok canım,marka farketmez bence de..
hepsi biotin sonuçta.
ben medobiotin kullanıyorum,5 mg..her gün sabah aç karnına içiyorum..60 lık paketlerde satılıyor eczanelerde.
iştahımı açmadı..şimdilik iyi gibi ..
bende tok karna icsem daha iyi olur diye dsünmüstüm bende artik direk sabahtan icerim ozaman ac karna yanimda götürmeme gerek kalmaz heryere :)
Ben geceleri yatmadan evvel içiyorum çünkü saç ve cilt kendini en çok geceleri yenileyip üretime geçer...Bu yüzden bence sizde uyumadan evvel için kuzular...
evettt aslinda iyi fikir cünkü sabahlari kalkinca iciyorum zaten erken kalkiyorum erkenden hap icmek zoruma gidiyor :)) bende artik gece yatmadan icicem ozaman artik tskler :)
Ben geceleri yatmadan evvel içiyorum çünkü saç ve cilt kendini en çok geceleri yenileyip üretime geçer...Bu yüzden bence sizde uyumadan evvel için kuzular...
evet..tavsiyen üzerine artık gece yatmadan içiyorum şekercim:)
yok canım,marka farketmez bence de..
hepsi biotin sonuçta.
ben medobiotin kullanıyorum,5 mg..her gün sabah aç karnına içiyorum..60 lık paketlerde satılıyor eczanelerde.
iştahımı açmadı..şimdilik iyi gibi ..
Yarasın, samur samur saç olsun inşallah canım haha![]()
mrblar bende kullanmak istiorum ama endişeliyim hangisini kullansam die size doktor mu tawsiye etti yoksa kendinz mi aldınz.. ben saç uzamasından ziyade gürleştirecek yeni saçlar çıkartacak ne biliyim dökülmesini falan durdurucak bişey arıorum siz kullanmışsınz sanırım nasıl işe yaradı mı ne gibi deişiklikler fark ettnz .. ?
Saçlarımı 1 yıl kadar önce çok yıpranmış oldukları için hayli uzunken kestirmek zorunda kaldım.Şimdi de uzamıyor.Biotini duydum kısa süre önce.Çok fazla kullanıldığında tüylenme yaptığını ama dozunda alındığında herhangi bi olumsuz yan etkisinin olmadığını duydum arkadaşımdan.Şimdi de sizden Priorini duyuyorum.Bunun hakkında daha fazla bilgi alabilir miyim acaba?Nerelerde satılıyor?Yan etkisi var mı?Şimdiden teşekkürler ilgilenip yanıtlayan arkadaşlarıma.