Saç Bakım Ürünleri Biotin hapı kullanan var mı ?Tüylenme yaptığı doğru mu?

medobiotin kullanıyorum..
tüylenme yok ve saçlarım daha iyi durumda..
saç ve diğer tüylerin kıl yapısı ve kökleri farklıdır.ve biotin tüylenme yapmaz.
bunu bütün cilt doktorları da söylüyor zaten..

Bugün bende aldım kullandıktan sonra yorumlarım bir kaç sonra durum ne olacak bakalım benim dökülmüyor uzamasını istiyorum :43: yaza kadar hedef 18 cm :61: olur mu dersiniz

Bugün bende aldım kullandıktan sonra yorumlarım bir kaç sonra durum ne olacak bakalım benim dökülmüyor uzamasını istiyorum :43: yaza kadar hedef 18 cm :61: olur mu dersiniz

Eğer halihazırda gıdalardan zaten yeterli biotini alıyorsan ve biotin eksikliğin yoka biotinin saç uzatmaya faydası olmaz ama saçları çok güçlendireceği kesin.

tatlım ben 10 gündür kullanıyorum,sanırım 1 cm.den fazla uzamış gibi.
saçlarımın enseleri kazınmıştı da oradan biliyorum.

offf süper ya 10 günde 1 cmden fazla uzuyorsa mükemmellll. simdi kiziyorum kendime nezamandir neden almadim diye :((((( yaaaa hangi marka olmasi farkediyormu acaba ? bana göre farketmez gibi geliyor cünkü biotin biotindir öyle deilmi :)

offf süper ya 10 günde 1 cmden fazla uzuyorsa mükemmellll. simdi kiziyorum kendime nezamandir neden almadim diye :((((( yaaaa hangi marka olmasi farkediyormu acaba ? bana göre farketmez gibi geliyor cünkü biotin biotindir öyle deilmi :)

yok canım,marka farketmez bence de..
hepsi biotin sonuçta.
ben medobiotin kullanıyorum,5 mg..her gün sabah aç karnına içiyorum..60 lık paketlerde satılıyor eczanelerde.
iştahımı açmadı..şimdilik iyi gibi ..

hepsi biotin sonuçta.
ben medobiotin kullanıyorum,5 mg..her gün sabah aç karnına içiyorum..60 lık paketlerde satılıyor eczanelerde.

bende tok karna icsem daha iyi olur diye dsünmüstüm bende artik direk sabahtan icerim ozaman ac karna yanimda götürmeme gerek kalmaz heryere :)

bende tok karna icsem daha iyi olur diye dsünmüstüm bende artik direk sabahtan icerim ozaman ac karna yanimda götürmeme gerek kalmaz heryere :)

Ben geceleri yatmadan evvel içiyorum çünkü saç ve cilt kendini en çok geceleri yenileyip üretime geçer...Bu yüzden bence sizde uyumadan evvel için kuzular...

Ben geceleri yatmadan evvel içiyorum çünkü saç ve cilt kendini en çok geceleri yenileyip üretime geçer...Bu yüzden bence sizde uyumadan evvel için kuzular...

evettt aslinda iyi fikir cünkü sabahlari kalkinca iciyorum zaten erken kalkiyorum erkenden hap icmek zoruma gidiyor :)) bende artik gece yatmadan icicem ozaman artik tskler :)

ben de kullandım solgarın 5000 mg olanı içinde 50 tane var 4 tane kaldı hergün bir tane aldım fakat yurtdışına cıkmam gerektiği için o sıra düzenli kullanmadım ve bugün yeniden başladım tekrar saç dökülmesi yasıyorum sacımı boyattım ondan sanırım kullandığım sıralar cok memnun kaldım cünkü saçlarımı gören postişmi demeye basladı su anda belimi geçti normalde sırtımdaydı cok fazlla uzama olunca da korktum acıkcası ama o sıra kaşlarım da dökülüyodu ve kendim alırım genelde yanlış aldım tabiki yine o sıra kaşlarımda acayip gürleşti aslında resmim var görenler kaşlarımı almamı ne kadar kalın olduğunu söylemeye basladılar ve ben yine aldım incelttim :5:o yüzden tekrar başlıcam bu hapa çok işime yaradığını düşünüyorum kızlar resmimi koymaya calısıcam kaşlarımdan farkedersiniz etkisini resimleri kesebilirsem göz kısmımı ve saclarımı göstereyim belki fikriniz olur

hepsi biotin sonuçta.

mrblar bende kullanmak istiorum ama endişeliyim hangisini kullansam die size doktor mu tawsiye etti yoksa kendinz mi aldınz.. ben saç uzamasından ziyade gürleştirecek yeni saçlar çıkartacak ne biliyim dökülmesini falan durdurucak bişey arıorum siz kullanmışsınz sanırım nasıl işe yaradı mı ne gibi deişiklikler fark ettnz .. ?

Saçlarımı 1 yıl kadar önce çok yıpranmış oldukları için hayli uzunken kestirmek zorunda kaldım.Şimdi de uzamıyor.Biotini duydum kısa süre önce.Çok fazla kullanıldığında tüylenme yaptığını ama dozunda alındığında herhangi bi olumsuz yan etkisinin olmadığını duydum arkadaşımdan.Şimdi de sizden Priorini duyuyorum.Bunun hakkında daha fazla bilgi alabilir miyim acaba?Nerelerde satılıyor?Yan etkisi var mı?Şimdiden teşekkürler ilgilenip yanıtlayan arkadaşlarıma.

mrblar bende kullanmak istiorum ama endişeliyim hangisini kullansam die size doktor mu tawsiye etti yoksa kendinz mi aldınz.. ben saç uzamasından ziyade gürleştirecek yeni saçlar çıkartacak ne biliyim dökülmesini falan durdurucak bişey arıorum siz kullanmışsınz sanırım nasıl işe yaradı mı ne gibi deişiklikler fark ettnz .. ?

daha önce de kullanmıştım biotin ve tekrar kullanmaya başladım. önceden kullandığımda başka bakım yapmadığımdan etkisini daha iyi gözlemledim. saçlarım banyoda öyle çok dökülmeye başlamıştı ki gider borusunu tıkıyordu. ancak biotine başladıktan 2-3 hafta sonra banyoda bile en fazla 15-20 tel dökülüyordu. yani bana oldukça iyi gelmişti.doktora gitmedim bu hap için ama et,yumurta gibi protein içeren ürünlerle hiç aram yoktur.bunları almayınca saçlarım da etkileniyor olabilir ve biotin bu açıdan yardımcı oluyor olabilir. onu çok bilemeyeceğim .

Saçlarımı 1 yıl kadar önce çok yıpranmış oldukları için hayli uzunken kestirmek zorunda kaldım.Şimdi de uzamıyor.Biotini duydum kısa süre önce.Çok fazla kullanıldığında tüylenme yaptığını ama dozunda alındığında herhangi bi olumsuz yan etkisinin olmadığını duydum arkadaşımdan.Şimdi de sizden Priorini duyuyorum.Bunun hakkında daha fazla bilgi alabilir miyim acaba?Nerelerde satılıyor?Yan etkisi var mı?Şimdiden teşekkürler ilgilenip yanıtlayan arkadaşlarıma.

canım,eczaenelerde satılıyor biotin..çeşitli markalarım var..
sanılanın aksine başka yerlerde tüylenme yapmıyor..çünkü saç ve diğer kılların yapısı ve beslenmesi başka..
ben çok uzun zaman kullandım..hem de 5000 mg.olanından ,saçımdan başka hiç bir yerde artıl olmadı..
saçlarıma ekstra bir şey yapmadı ama uzamasını hızlandırdı diyebilirim..
solgarın var ..ben solgarınkinide kullandım,bir de medobiotin var..o da fena değil..

kizlar kilo yapiyormu sizdede ben kilo aliyorum bu son zamanlarda biotindenmi diye düsünmeye basladim :(

Back
X