Biosteron-Biesteron hormon ilacı kullanan var mi? Acil Yardım

Gerginbiri35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2015
1.558
3.010
34
Günde iki adet Biosteron-Biesteron hormon ilacı kullanıyorum. Başlarda saçma sapan nedenlerle ağlıyordum. Ama bu tarz şeyleri insan kaprisi olarak gören biri olmama rağmen samimiyetle söylüyorum ki ilaç yüzünden durduğum yerde bile ağlıyordum sonrasında bu durum geçti ancak şimdide reglim iki gün gecikti. Normal mi? Kasık bölgemde normalden daha şiş yani kilolu gibi gözüküyorum. Tüp bebek süreci öncesinde doktorum verdi ilacı ayrıca d vitamini ile folik asitte verdi. Bu tarz sorunlar yaşayanlar var mı?

Arkadaşlar merhaba bir aydır tüp bebeğe hazırlık için biosteron içiyorum sabah akşam ve folik asitle başka bi ilaç kullanmıyorum tüp bebek için yumurtlama günlerindeyim karın ağrım var tuvaletim varmışta çıkamamışım gibi yumurtalıklarımda ağır ağır ohss yaparmı bu ilaç arkadaşlarım yardımcı olabilir misiniz bana biosteron ohss yapıormu pkoslu filan değilim amh 0.49 olduğu için yumurta kalitelisini artırmak için verdi doktor ne diyorsunuz bilenler yardım edin korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…