• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biosante detox kullanan varsa acil yardım :(((

Zepcem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2015
172
91
98
herkese iyi akşamlar bu konu burada ne arıyor diyeceksiniz belki ama kilolarım beni resmen depresyona soktu ne yaparsam yapayım veremiyorum aslımda kilolu değilim yani herkes öyle söylüyor ama ben ilk defa bu kiloya geldiğim için kendimi çok berbat hissediyorum özgüvenim resmen sıfır lütfen yardım edin bir an önce kilo vermem lazım biosante detox kullanıp faydasını gören var mı ?yada çabucak kilo verdiren başka bildiğiniz bir yöntem şimdiden tesekkürler

Lütfen kilo vermek için zayıflama hapları ve benzeri ürünler kullanmayın .

Gerçekten yapmayın bunu kendinize .

İstek var belli , eksik olan kararlılık ve irade . Orda da beyin devreye girer .

Bir yıl önce 90 kilo idim şimdi 58lerdeyim ..

Klasik tek doğru var , dengeli ve sağlıklı beslenmek ve mümkünse spor .

Lütfen kilo vermek için zayıflama hapları ve benzeri ürünler kullanmayın .

Gerçekten yapmayın bunu kendinize .

İstek var belli , eksik olan kararlılık ve irade . Orda da beyin devreye girer .

Bir yıl önce 90 kilo idim şimdi 58lerdeyim ..

Klasik tek doğru var , dengeli ve sağlıklı beslenmek ve mümkünse spor .

Çoğu insan bu dediklerinizi yapamadıkları için kilo veremiyor zaten. Bu yüzden alternatif yöntemler arıyorlar. Bu şekilde ön yargılı şekilde milleti yönlendirmeniz hiç etik değil.

Geçmiş konularınızı inceledim, Sürekli deli gibi spor, çılgın gibi diyetlerden, şunları bunları yemeyin diye önerilerinizi gördüm. E zaten bunları yapabilecek insanın kilo verememe yada kilo alma gibi problemi dünya ahiret mümkün değildir.

Lütfen milleti ön yargılarınız ile korkutmayın.

Çoğu insan bu dediklerinizi yapamadıkları için kilo veremiyor zaten. Bu yüzden alternatif yöntemler arıyorlar. Bu şekilde ön yargılı şekilde milleti yönlendirmeniz hiç etik değil.

Geçmiş konularınızı inceledim, Sürekli deli gibi spor, çılgın gibi diyetlerden, şunları bunları yemeyin diye önerilerinizi gördüm. E zaten bunları yapabilecek insanın kilo verememe yada kilo alma gibi problemi dünya ahiret mümkün değildir.

Lütfen milleti ön yargılarınız ile korkutmayın.

Sanırım site kurallarını okuma fırsatı bulamadınız. Etik olmayan yasak olmasına rağmen bu tür ürünlerin paylaşımlarda kalması. Her gördüğümüzde bu konuları kapatıyoruz.

Back