Biorezonans ile Zayıflama Yöntemi

zelal06

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2024
3
1
45
Merhaba önce biraz nasıl kilo aldım onu anlatayım.
Ben zaten ezelden beri kilo sorunları olan biriyim. Hiç bir zaman çok kilolu olmadım ama hep 72 ile 65 arası gidip geldim. Bir ben bir sibel can :))) sanırım onun kadar kilo alıp verdim. ideal kilom ise 65 boyum 1.66 yaş 44 , hamileliklerimde yaklaşık her ikisinde de 40 kiloya yakın aldım. ilk doğumumda 9 ay içerisinde emzireninde yardımı ile aldığım kiloları verdim. ikinci doğumu 39 yaşında yaptım doğumdan 9 ay sonra 73 kiloya indim diyeti bıraktım ve 92 kiloya çıktım. Bu dönemde denemediğim yöntem kalmadı balon uygulaması(bu süreci anlatabilirim isteyene) balon ile yaklaşık 18 kilo verdim fakat yaz tatili dönemimde tekrar 82 kiloya çıkarak artık yoruldumm ve kesin çözüm gibi gördüğüm mide ameliyatına karar verdim ameliyat olmaya karar verdim diye birde üstüne daha fazla yiyip 88 kiloya ulaştım . Tam ameliyat için gerekli tahlilleri yaptırırken Haşimato olduğumu öğrendim ve tedavi sürecim başladı. Glüteni kesmem istendi bunu tek başıma yapamaya inanmadım ve çevremde duyduğum biorezonans yöntemini denemek istedim. ikinci seansımı aldım ilk hafta 2.700 gr verdim ve regli dönemim olmama rağmen , ikinci ölçüme 3 gün kaldı onun sonucunu da buradan yazıcam. Kararlıyım bu sefer olacak çünkü artık 4 yıldır yapamadığım o muhteşem kıyafet alışverişini yapmak istiyorum. Bu sürecte siz sorun ben cevap vereyim. ben size destek olayım sizde bana şimdiden teşekkürler.

X