• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Biontech aşısını vurulduktan sonra gebelik planlaması

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende randevu açılınca yaptıracağım ama 1 dozdan sonra korunmak gerekir mi ben gebelik için beklemek istemiyorum. Aşıyı yaptırıp korunmadan ilişki yaşayabilir miyim? Bu konuda bir bilginiz var mı
Ben kuzenime sordum kadın doğumcu kendisi. Aşını yaptır kesinlikle korunmada da gerek yok dedi. VE ben aşımı oldum. Yumurtlaama haftasında ilişkimi de yaşadım. Korunmadım. Bakalım kısmt. Hayırlısı olsun.

Kızlar merhaba
Bende 1 doz aşımı oldum
2 doz aşım yaklaştı ve biz bu ay korunmadık. Hamileysem eğer 2 doz yinede vurdulmalımıyım?
sağlık ocağnda hemşıreye sordum o da hamileliğn ilk 3 ayı geçtıkten sonra dedi. Siz ne düşünuyorsunuz?

Kızlar merhaba
Bende 1 doz aşımı oldum
2 doz aşım yaklaştı ve biz bu ay korunmadık. Hamileysem eğer 2 doz yinede vurdulmalımıyım?
sağlık ocağnda hemşıreye sordum o da hamileliğn ilk 3 ayı geçtıkten sonra dedi. Siz ne düşünuyorsunuz?
Bence evde gebelik testi yap ya da regl bekle öyle 2 dozu yaptır

Merhaba durumunuz nedir acaba bende biontech asi vuruldum 4 gun sonra hamile olduğumu öğrendim cok tedirginim
Merhaba daha benim hamile olup olmadığn belli değil cuma hatta ikinçi dozu vurdurcam. Doktorlar sakıncası yok diyor , bazılerı bekleyın diyor .burda Bi kaç arkadaş bilmeden vurulmuş şuanlık sorun yokmuş. Sonuçta allahın biliceği birşey nasip kismet canim takma kafana 🤍 sağlıkla gelsin inşallah

Merhaba daha benim hamile olup olmadığn belli değil cuma hatta ikinçi dozu vurdurcam. Doktorlar sakıncası yok diyor , bazılerı bekleyın diyor .burda Bi kaç arkadaş bilmeden vurulmuş şuanlık sorun yokmuş. Sonuçta allahın biliceği birşey nasip kismet canim takma kafana 🤍 sağlıkla gelsin inşallah
Doktorumda yeni bir aşı etkileri bizde bilemiyoruz dedi tabi Allahıma emanet artık ama dusunmedende edemiyorum aminn inşallah çok teşekkür ederim sizde en kisa zamanda guZel haberler alin insallah 🥰

Merhaba , benim sorum biraz farklı olacak aşıdan sonra gebe kalmada sıkıntı oluyor mu tabi korunmamiz gerekli: aşı sonrası 3 ay ancak uzun vadede sıkıntı yaratır mı diye merak ediyorum...

Merhaba , benim sorum biraz farklı olacak aşıdan sonra gebe kalmada sıkıntı oluyor mu tabi korunmamiz gerekli: aşı sonrası 3 ay ancak uzun vadede sıkıntı yaratır mı diye merak ediyorum...
Ben vurulmadım ama eşim 2 doz biontech vuruldu haziranda vurulmuştu 2. Dozu. Ben de sorun olur diye düşünmüştüm ama şimdi hamileyim. Umarım ileride bi sorun çıkarmaz.

Ben vurulmadım ama eşim 2 doz biontech vuruldu haziranda vurulmuştu 2. Dozu. Ben de sorun olur diye düşünmüştüm ama şimdi hamileyim. Umarım ileride bi sorun çıkarmaz.
Valla ne yapacağımı şaşırdım zaten kararsız bir insanım biri yazmış covid olanın bebeği de covid doğuyor diye ki normaldir bilemedim ne yapmam gerektiğini... olacağım galiba

Valla ne yapacağımı şaşırdım zaten kararsız bir insanım biri yazmış covid olanın bebeği de covid doğuyor diye ki normaldir bilemedim ne yapmam gerektiğini... olacağım galiba
Ya ben de açıkçası bu hafta olmayı düşünüyordum adetimi bekleyeyim gebelik yoksa artık olayım 2-3 ay bekleyeyim diyordum. Şansa hamile kaldım. Bence rahat davran iyi düşün iyi olur bişey olmaz

Merhabalar 2.doz aşıyı olduktan sonrami 3ay beklememiz gerekiyor hamile kalmak icin ?

Herkese merhaba,
Biz gebelik planlıyoruz ama biontech aşısının ilk dozunu vurulduk eşimle. 2. Doz yapılana kadar gebelik planlamamıza devam etmemizde herhangi bir sorun olur mu bu konuda bilgisi olan var mı? Olur da tutarsa bebeğe bir zararı olur mu acaba
Selam ben Temmuz ayı başlarında ilk doz vuruldum. 2. Doz Ağustos başında vuruldum. 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim. 2. Doz vurulurken hamileymişim hep planlıyorduk akışına bırakmıştım Aşının avantajı dez avantajı olur mı bilmiyorum henüz tıbbi bi araştırma yok sanırım. Denk geldi benim

Merhaba durumunuz nedir acaba bende biontech asi vuruldum 4 gun sonra hamile olduğumu öğrendim cok tedirginim
Hepimiz aynı durumdayız. Cok var bu durumda 6. Haftaya kadar kan testi ile ara ara beta değerlerinin artışını takip etmekte fayda var. 6. Haftaya doktor randevusu aldım durumu onunla da paylaşacağım

biontech oldum. İkinci dozda, doktora sordum. Hemen yaptır gebelikte daha sıkıntı covid olmak dedi. Beklemene gerek yok dedi. Yaptırdım.

Bende ilk dozu vurulmak icin 3 temmuza sira almistim hatta reglime 3 gün vardi dedim bi kan testi yaptirayim 0.71 cikinca tamam gebelik yok deyip vuruldum 3 gun sonra reglm gelmeyince bidaha kan verdim deger 8.52 cikti ve kimyasal gebelik gecirdim arkamdan iki hemsire konusuyordu biri digerine dediki aşıdan sonra kaçıncı düsük sayamadim dedi etkiledimi hicbi fikrim yok belkide denk gelmistir 2.dozuda vurulduktan snra 15 gun bekleyip trkrar calismalara basladik reglime 6 gun varken testte pozitif gordum smdi reglme 3 gun var bakalm o gun gidip kan verecegim uzulmemek adina hic kafanza takmayin sorun yaratacak olsa buzamana kadar zaten yaratirdi

Ben biontech aşısından sonra ikizlere hamile kaldım korkutmak istemem 9. Haftada kalpleri durdu kürtaj oldum doktor adıyla ilgisi olmaz dedi ama hep acaba mi diyorum kontrollerine daha sık git rabbim korusun bebeğini 🥺

Herkese merhaba,
Biz gebelik planlıyoruz ama biontech aşısının ilk dozunu vurulduk eşimle. 2. Doz yapılana kadar gebelik planlamamıza devam etmemizde herhangi bir sorun olur mu bu konuda bilgisi olan var mı? Olur da tutarsa bebeğe bir zararı olur mu acaba
Bende 2.dozu yeni oldum ve bizde düşünüyoruz bence 2.dozu olun sonra zaten araya çok zaman girmiyor

Back