• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Biontech aşısını vurulduktan sonra gebelik planlaması

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

busemagden

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2020
28
21
3
28
Herkese merhaba,
Biz gebelik planlıyoruz ama biontech aşısının ilk dozunu vurulduk eşimle. 2. Doz yapılana kadar gebelik planlamamıza devam etmemizde herhangi bir sorun olur mu bu konuda bilgisi olan var mı? Olur da tutarsa bebeğe bir zararı olur mu acaba

Herkese merhaba,
Biz gebelik planlıyoruz ama biontech aşısının ilk dozunu vurulduk eşimle. 2. Doz yapılana kadar gebelik planlamamıza devam etmemizde herhangi bir sorun olur mu bu konuda bilgisi olan var mı? Olur da tutarsa bebeğe bir zararı olur mu acaba
Bebeğe zararı hakkında bi fikrim yok canım ama ilk üç ay hamilelikte aşı önerilmiyo hatta sanırım vurulmuyor. Eğer tutarsa ikinci dozun o döneme denk gelecek

Merhaba bu konuda bir bilgisi olan varsa yazabilir misiniz ben bir hafta önce aşı oldum ve dün hamile olduğumu öğrendim korkuyorum
Bende asi vurulduktan sonra hamile olduğumu öğrendim canım bugün sağlık ocağına gebeliligimi bildirmeye gittiğimde hemşireye sordum bebek gozukene kadar vurdurma dedi ama yinede bi doktoruna sor dedi bu konu hakkında kesin bilgiyi doktorunuzdan öğrenebilirsiniz☺️☺️

merhaba. ben de tüp bebek aşamasındayım. transfer surecine girmeden hemen önceye denk geldi aşılar. ben ilk dozumu 18.06 da vuruldum biontech. çok kararsızdım ama kendi doktorum mutlaka vurul dedi. başka tanıdık birkaç doktora daha sordum gebelik oluşmadan önce mutlaka vurul hiçbir zarar vermez önceki yapılanlar, covid olursan gebeyken çok daha sıkıntılı dedi hemen vuruldum ama benim de ikinci doz transfer sonrasına denk gelecek, tutarsa yine birkaç doktora soracağım belki ikinci dozu erteleriz hiç bilmiyorum ben de..doktorların çoğu vurulmayı öneriyor, covid olursak ilaçları da kullanamayacağımız için çok daha tehlikeli olacağını söylüyorlar..

Gittim hemde bir çok doktora kimisi yeterli veri yok elimizde bilemiyoruz büyük ihtimal bir şey olmaz diyor kimi bir şey olmaz bende bilemedim ama bu durumu yaşatmayı istemezdim keşke aşı olmasaydım aşıdan öncede beta yaptırdım 0.100 çıktı hala inanamıyorum

Gittim hemde bir çok doktora kimisi yeterli veri yok elimizde bilemiyoruz büyük ihtimal bir şey olmaz diyor kimi bir şey olmaz bende bilemedim ama bu durumu yaşatmayı istemezdim keşke aşı olmasaydım aşıdan öncede beta yaptırdım 0.100 çıktı hala inanamıyorum
Geç döllenme olmuş o zaman canım bende gebelik planlıyoruz aşı çıkmış bana yapsam mı yapmasam mı kafamda deli sorular

Merhaba bu konuda bir bilgisi olan varsa yazabilir misiniz ben bir hafta önce aşı oldum ve dün hamile olduğumu öğrendim korkuyorum
merhaba ben birey sormak istiyorum. 17 haziranda adetim bitti 20 haziranda ası oldum. 2 gündür adet gecikmesi yasıyorum siz aşı olduktan sonra mı gebe oldugunuzu öğrendiniz? bende asının etkisi ile gecikme yasadıgımı düşünüyorum ama suan siz hamile olunca kafam karıstı

Kendi adıma bilgi güncellemesi yapayım kızlar.transferim oldu tuttu çok şükür değerimiz güzel arttı..ayın 12 sinde kese randevumuz var doktorum biontech asi ol mutlaka dedi.aileden doktorlar var onlara da sordum onlar da yaptır hastalık çok artıyor ve hamilelikte çok riskli dediler.ben de bugün 2.dozumu oldum.ilk dozda kolum agrimisti biraz bu kez o da olmadı daha..umarım hiçbir sakıncası olmaz 🙏

Kendi adıma bilgi güncellemesi yapayım kızlar.transferim oldu tuttu çok şükür değerimiz güzel arttı..ayın 12 sinde kese randevumuz var doktorum biontech asi ol mutlaka dedi.aileden doktorlar var onlara da sordum onlar da yaptır hastalık çok artıyor ve hamilelikte çok riskli dediler.ben de bugün 2.dozumu oldum.ilk dozda kolum agrimisti biraz bu kez o da olmadı daha..umarım hiçbir sakıncası olmaz 🙏
Bende randevu açılınca yaptıracağım ama 1 dozdan sonra korunmak gerekir mi ben gebelik için beklemek istemiyorum. Aşıyı yaptırıp korunmadan ilişki yaşayabilir miyim? Bu konuda bir bilginiz var mı

Herkese merhaba,
Ben ilk biontech aşımı olduktan sonra hamile olduğumu öğrendim ama 2.dozunu vurdurana kadar hamile olduğunu ogrenirsen 2.dozu vurdurma derim

Bende randevu açılınca yaptıracağım ama 1 dozdan sonra korunmak gerekir mi ben gebelik için beklemek istemiyorum. Aşıyı yaptırıp korunmadan ilişki yaşayabilir miyim? Bu konuda bir bilginiz var mı
Yani ben aşıyı yaptırıp transfer oldum pozitif sonuçtan sonra da ikinci dozu oldum biz henüz kese randevumuza gitmedik ama bir sorun yaşamadık henüz

Back