Lekeler, Çiller Biojavu inci tozlu leke açıcı krem

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

kxixzxixl balerin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2007
112
1
42
Biojavu inci tozlu leke açıcı krem, lekeler üzerinde %100 etkili
Arkadaşlar nette araştırırken bu ürünle karşılaştım ve biraz araştırdım.Lekeler üzerinde %100 etkilidir deniliyor.Merak ediyorum kullanıp sonuç alanlar varsa bana yazabilir misiniz?

CıLT LEKELERıNıZ KAYBOLACAK
Ürün Açıklaması
ınciden Gelen Güzellik

Ellerinizde lekeler mi var?
Sivilceleriniz geriye kaybolmayan izler mi bıraktı?
Cildinizde oluşmuş olan lekeler canınızı mı sıkıyor?
Doğum lekeleri ile bir türlü baş edemediniz mi?
Yüzünüzdeki çilleriniz sizi rahatsız mı ediyor?
Peki ama ne yapmalısınız?!?

Cildinizde kapsüllenmiş "inci tozlarını" patlatarak cilt lekelerinizden kurtulmaya şimdi başlayabilirsiniz.!!!

Çok eski çağlardan beri, Ay inci ile sembolize edilir. Tinsellik, büyü ve dişilik; bütün bunlar Ebedi Güzellik fikrini uyandırır. Bir parça saf sedef veya bir kum taneciği bir istiridyenin kalbinde buluştuğunda, yıllarca, güzel bir inci oluşumuna yol açan, sedef tabakalarını yaratacak hücrelerin aktivitesini başlatır.

Bu muhteşem hücresel yeniden doğuştan BıOJAVU , bir kez daha cildin kendi "gençlik kaynağını" bulmasına yardımcı olan, muhteşem ürün olan leke karşıtı bakımı La Perla serisini yarattı.

Duyular için bir lüks. BıOJAVU her detayı dikkatle tasarlanmış bir bakımdır. ınanılmaz yumuşak ve eriyen yapısıyla şahane kokusu tüm bedeni ve yüzü sarar. Günlük cilt bakımında eşsiz duygular yaratan incilerin kucaklayışı.

Doğa ve teknoloji. Cildin doğal foksiyonlarını yeniden harekete geçirmesine olanak veren BıOJAVU bakımının yaratılmasını sağlayan üç vazgeçilmez gücün birlikteliği. Bu birlikteliği sağlayan bileşenler; Alpha Arbutin, MUCıZEVı ınci Tozu ve E&C Vitamin Kompleksi. Cilde inanılmaz güzel ve genç bir görünüm kazandıran yoğun hücresel üretimi destekleyen, Leke karşıtı bakım kremi.

bu başlığı atan arkadaş biojavu kremi kullandınmı acaba ürünün sitesinde çok güzel yorumlar yapılmış insanın hemen sipariş veresi geliyor ama gerçekten çok iddalı şeyler yazılmış aranızda kullanan varmı arkadaşlar .

benimde güneş lekelerim var gecmiyo 3 yıldır başladı bu daha önce cildim cok güzeldi şimdi ise lekeler oluştu tatile gidince dahada beterliyo eger aranızda bu ürünü kullanıp faydalanan varsa cvp versin bunuda deneyim bari nefret ediyorum lekelerden yaa:/:-):-):-)(

herkes aynı dertten muzdarip simon,benimde yanak bölgemdeki tüyleri lazerle adırıyordum daha sonra deniz ve güneşinde etkisi ile o bölgede büyük lekelenme oldu şimdi çözüm arıyoruz ama nafile sanırım en iyi çözüm kimyasal peeling başka çare yok,

ya ben cok üzülüyorum güneş lekelerine güneşe cıkınca dahada koyulaşıyo detmotoga gitcem bakalım o ne dicek bi krem ismi duydum diger topikte peki bunu kullanıp çözüm bulan varmı fade outun leke kremi?

fade out'u bende duydum hatta bir ara istanbulu aradım ankarada da şubeleri varmış getittirecektim nedense vazgeçtim hüsrana uğrarım die sonucta bu tarz leke açıcı kremleri çok kullandım sadece hafifden lekenin rengini açıyo ama sonra yine güneş görünce cilt koyulaşıyo kesin çözüm değildir die düşünüyorum.

offff ya napıcaz biz ben bir kere tv de buzla lazer yapıyolarmış o kesin cözümmüş ama cesaret edemiyorum cilt bu birde yüz lazer yapıp yüzleri yananlarda var bilmiyorum ya bir cıkış yolu olmalı bari en iyisi doktora gidim bakalım ne dicek doktora gittim aslında daha önce 6 aylık tedavi dönemi ama hiç güneşe cıkmıcaksın korunma hapı almıcaksın cocouk yapmıcaksın diyo nasıl olcak oda bilmiyorum bakalım bu seferki ne dicek ????

X