Geçmiş olsun diyecem ama sanırım boş bir cümle olacakBoyun fıtığı yüzünden gençliğim gitti
Allah razi olsun canim. Evet zor cok zoor hemde bende senelerce fibromiyalji vardı. Doktorlar öyle tanı koydu. Bence o yapti. Ya da iste elimizde ceptelefonlari düşmüyor..Geçmiş olsun diyecem ama sanırım boş bir cümle olacak
Allah şifa versin,dayanma gücü versin zorr ağrı çekmek çok zor
Ben bio-enerji yapabiliyorum. Bunu cevrenizde en yakınınız bile yapıyor olabilir kuzum. Kuzen,teyze,anne.Bu konuyu canlandırmak gerek. Arada reklam isim veren hesapları pasifleşen okadar kişi olmuş ki. İnsanlar şifa için yardım diliyorlar reklam durumları ne kadar can sıkıcı. Buraya yazanlardan var mı iyi bir uzman bulan, şifa bulan, önerisi olan
Ben bio-enerji yapabiliyorum. Bunu cevrenizde en yakınınız bile yapıyor olabilir kuzum. Kuzen,teyze,anne.
.
Aslında hepimiz yapabiliriz
Hayır. Hiç bir eğitim almadımHepimiz o enerjimizin farkında değilizdir sanırım. Siz eğitim mi aldınız ?
Hayır. Hiç bir eğitim almadım
Ben bir rahatsızlık geçirdim. Alerji .. gözlerim falan şişti ve yüzüm tanınmaz bir hale geldi.
Dedim ki ALLAH ım gözlerim kör olacaksa kalp gözümü aç.
Boyle bir dua ettim.
Esasen bunun kalp gözü açıklığıyla da ilgisi yok, sonra yapmaya başladım
Daha dogrusu denedim. Sordum sonra gectimi bas ağrın?? Diye gecti biraz daha iyiyim dediler. Daha ne olsun. Yaparim yani hic korkmam. Elimizde doğuştan var bu enerji kullanabilmek önemli.