Benim de hastaligima en son beyinde çekilen mrda glosofaringeal nevralji hastaligi teshisi konuldu. Cok nadir gorulen bir hastalikmis.Bu da bogazda nevralji ve kasilma yapar dediler. Beynimin sag kokunde damar dolaşmış sinirle. Ya normal dogumdaki eziyette ortaya cikti dediler. Ya da cikacagi varmis gizlimis dediler.Bunun icin bana hem pregabalin gunde 2 x 150 mg ve klazonepam 2mg verdiler ...2 senedir bunlari aliyorum...yani 2 epilepsi ilaci..uzuldugum tek sey cok agir ve karaciger çökerten ilaclar olmasina ragmen etkileri azaliyor...hastalik direnc kazanıyor. Ote yandan cok unlu bir gastroentrologa gittim.dunyanin parasini cektim kredi olarak...umudum tek bu bogazimdaki iki elden kurtulmakti...Doktor miden asiri sarkmis hic ogutmuyor asit uretme yetenegini de yitirmis toparlanamiyor,yemek borunda kasilma var dedi o da benzer kasilma giderici ilaclar verdi...gecmedi...gecmiyor...her sey dogumdan sonra basladi. Etrafimda ne arkadas ne aile kaldı. ..oyle dusenin dostu olmaz diye bosuna demiyorlar...esim bile bana iki senedir seni cekiyorum diyor...tukendim ben de bildigin...ayni dertler...ne duzgun calisabiliyorum ne yasama katilabiliyorum..tek umidim Rabbim..eger inancim olmasa idi zaten coktan oldururdum kendimi...ama elimden geleni yapiyorum kurtulmak adına. ..