Merhabalar,
İsim verebileceğiniz önerdiğiniz, bio enerji uzmanı varmıdır?
Merhaba ,
Konunun üzerinden biraz zaman geçmiş hala ilgilenirmisiniz bilemiyorum. Bu tarz seylere inanmayan biri olarak cok guzel bir insanla tanısarak bu şifalandırmayı yasadım .
Tavsiye uzerine gecen ay bioenerji uygulaması yaptırdım . sonucları gayet olumlu ve sonrasında birkaç arkadasıma da uyguladı. Herkes cok memnun kaldı .İlgilenirseniz bilgilerini paylasabilirim .
merhaba bende cocuk tedavısı ıcın dusunuyorum bılgılerı paylasırsanız sevınırımmm
kızlar merhaba...
benim 1,5 yıl önce aniden belim ağrımaya başladı önemsemedim sonra doktora gittim fıtık dedi meğer fıtığım falan yokmuş... onuyu uzatmıcam tam 1,5 denedir hergün ama hergün belim ağrıyor evlendikten 3 ay sonra ağrımaya başladı ve geçmedi. zamanla kuyruk sokumumda ağrımaya başladı. aylardır hem oturma simidi hem bel minderi ile oturuyorum oda yarım saat falan . ayakta kalamıyorum. evden çıkamıyorum desem yeridir. ev işlerini sofra kurup kaldırma işlerini bile eşim yapıyor. 5 aydır antidepresan içiyorum. herçeşit doktora gittim hertürlü tedaviyi gördüm ama olmadı geçmedi. yaşamak istemiyorum artık. çok kötü duurmdayım. çalışma hayatım sosyal hayatım bitti. bir tanıdığımız bioenerji ile iyileşmiş. bizde biyerden randevu aldık. önümüzdeki hafta gidicem. bir aydır o günü bekliyorum. çok umut başladım.
o da işe yaramazsa ne yapacağımı bilmiyorum.
sizlerde yada etrafınızda böyle derdi olan varmı bioenerji ile bilgisi olan arkadaşlar varmı?
yardımcı olurssanız bir satır bile birşey yazarsanız çok sevinirim...
Merhaba ,
yanıtınızı yeni gordum kusura bakmayın .
Benim tavsiye ttiğim bioenerjist Eyup Cakır Cocuk konusunda kesinlikle tavsiye ederim . Bu hafta sonu cumartesi istanbulda olacak gorusmek isterseniz yardımcı olabilirim .
kızlar merhaba...
benim 1,5 yıl önce aniden belim ağrımaya başladı önemsemedim sonra doktora gittim fıtık dedi meğer fıtığım falan yokmuş... onuyu uzatmıcam tam 1,5 denedir hergün ama hergün belim ağrıyor evlendikten 3 ay sonra ağrımaya başladı ve geçmedi. zamanla kuyruk sokumumda ağrımaya başladı. aylardır hem oturma simidi hem bel minderi ile oturuyorum oda yarım saat falan . ayakta kalamıyorum. evden çıkamıyorum desem yeridir. ev işlerini sofra kurup kaldırma işlerini bile eşim yapıyor. 5 aydır antidepresan içiyorum. herçeşit doktora gittim hertürlü tedaviyi gördüm ama olmadı geçmedi. yaşamak istemiyorum artık. çok kötü duurmdayım. çalışma hayatım sosyal hayatım bitti. bir tanıdığımız bioenerji ile iyileşmiş. bizde biyerden randevu aldık. önümüzdeki hafta gidicem. bir aydır o günü bekliyorum. çok umut başladım.
o da işe yaramazsa ne yapacağımı bilmiyorum.
sizlerde yada etrafınızda böyle derdi olan varmı bioenerji ile bilgisi olan arkadaşlar varmı?
yardımcı olurssanız bir satır bile birşey yazarsanız çok sevinirim...