merhabalar. Sırf bu başlığı açabilmek için üye oldum. Şöyle giriş yapayım iki yıldır bio one yöntemini araştırıyorum birçok bilgi okudum bu sitede dahil. CİHAzı ülkeye getiren firmayı bile aradım. Bu yaz yaptırmaya karar verdim. Yakın şehir izmir olduğu için izmirde bir kliniğe yaptırıyorum. İsmini vermem reklam olabilir ama araştırırsanız bulursunuz. Benim birçok bölgemde çatlaklar var ergenlikten spordan birkaç kilo alıp vermeden bile çatlarım. Ama en çok ve en yeni olanlar kol bölgemdeydi. Haziran sonu gibi randevumu alıp başladık. Bir kere doktor gelip kontrol ediyor fotoğraflarınızı çekiyor ve hastalığınız var mı gibilerinden sözleşme türü bir şey imzalıyorsunuz. Ben o gün başladım masaj yapar gibi birçok aşama var sadece vakumda biraz acı çektim kol olduğu için. Yarın 13. Seansımı alacağım aynı zamanda bronzlaşmak gerekiyor ve şuanki değişim çok fazla içleri doldukça rengi ten rengine döndü ciddi anlamda düzelme yaşadım ki SEKiz seansım daha var. Seanslar bittikten sonra dört beş ay daha bölgede iyileşme devam edecekmiş. Seans boyunca soda ve muz tüketimi öneriyorlar. Kafasında tereddüt olan arkadaşlar bence denemeli sonuçta doktor gözetiminde oluyorsunuz . Yöntemin olduğu her ilde farklı sonuçlar olabilir güvenilir kurumlara gidin. Ben en çok doktora güvendiğim için bu yöntemi tercih ettim. Tıp eğitimi olmayan insanların referansını bence dinlemeyin. Yıllardır biodermogenesi hakkında tam bir bilgi yazan yoktu umarım bu size yardımcı olur. Sevgiler