Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bioderkremi veya serumu işe yaramı ya bend küçek küçek tüyler var sinir oluorum acaba bioder kullansam geçermi ayrıca avonun ki hiç işe yaramıo sakınalmayın derim
ben bioderi kullandım hiçbir işe yaramadı bu kremlere inanmıyorum artık bence en iyisi lazer ya da iğneli epilasyon imkanım olsa hemen yaptırıcam bence kremlerle uğraşma kullanması da zor zaten her akşam sürülecek tüyler sürekli alınmış olacak hiç uğraşma
yuzunuzdeki kucuk tuylerden rahatsiz oluyorsaniz aldirmayin bence onlarin rengini bazi urunlerle acabilirsiniz ben oyle yapiyorum en az bir ay gidiyor bana diger yontemlerden daha iyi oldugunu dusunuyorum :)
ben 3 gün önce kullanmaya başladım,etkili midir bilmem ama nemlendirici etkisi süper, gece nemlendiricisi yerine geçti direk umarım tüy yok edici etkisi de aynen öyledir
ben kullanıyorum canım. kremini kullanıyorum serumunu almadım. 2 tüp bitti bayağı bi azalma ve incelme var hatta kökleri o kadar zayıfladı ki sir ağda yaptırdığım kız ne kadar kolay çekiliyo tüyleriniz demişti ama hergün kullandım düzenli bi şekilde yoksa bi faydasını göremezsin
Benimde yüzümdeki tüyrler çok fala kalın değildi.Biode Serum ve Krem ikisini birlikte kullanım yaptım ve gerçekten çok etkili.Kısa sürede tüylerim olduğundan daha ince ve seyrek çıkmaya başladı.Kesinlikle kullanım yapmnızı öneririm.