• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bioder kullanan var mı yorum bekliorum

saff

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2011
4
0
0
Malatya
bioderkremi veya serumu işe yaramı ya bend küçek küçek tüyler var sinir oluorum acaba bioder kullansam geçermi ayrıca avonun ki hiç işe yaramıo sakınalmayın derim

bende yüzümü aldırmak istiyorum onun için ii bi ilaç istiyorum bitkiderman die bi ilaç duydum kullanan ya da duyan varmı nasıl acaba??? :77:

ben bioderi kullandım hiçbir işe yaramadı bu kremlere inanmıyorum artık bence en iyisi lazer ya da iğneli epilasyon imkanım olsa hemen yaptırıcam bence kremlerle uğraşma kullanması da zor zaten her akşam sürülecek tüyler sürekli alınmış olacak hiç uğraşma

yuzunuzdeki kucuk tuylerden rahatsiz oluyorsaniz aldirmayin bence onlarin rengini bazi urunlerle acabilirsiniz ben oyle yapiyorum en az bir ay gidiyor bana diger yontemlerden daha iyi oldugunu dusunuyorum :)

ben 3 gün önce kullanmaya başladım,etkili midir bilmem ama nemlendirici etkisi süper, gece nemlendiricisi yerine geçti direk
umarım tüy yok edici etkisi de aynen öyledir

ben kullanıyorum canım. kremini kullanıyorum serumunu almadım. 2 tüp bitti bayağı bi azalma ve incelme var hatta kökleri o kadar zayıfladı ki sir ağda yaptırdığım kız ne kadar kolay çekiliyo tüyleriniz demişti :1: ama hergün kullandım düzenli bi şekilde yoksa bi faydasını göremezsin:34:

Benimde yüzümdeki tüyrler çok fala kalın değildi.Biode Serum ve Krem ikisini birlikte kullanım yaptım ve gerçekten çok etkili.Kısa sürede tüylerim olduğundan daha ince ve seyrek çıkmaya başladı.Kesinlikle kullanım yapmnızı öneririm.

bioder bazı insanlarda işe yarıyor, bazılarında yaramıyor anlaşılan. ben etkisini gördüm. deneyip görmek lazım ayrıca düzenli kullanmak gerek.

Back