arkadaşlar geçen hafta saçları uzatıyor diye bioblas sarmaşık özlü şampuanı aldım ve 3-4 kere kullandım sürekli bi kaşıntı halinde dipleri kullanmadan önce hiç böyle birşey yoktu neden kaşınıyor ? bit felan diyeceğim oda değil.şampuandan çok memnunum yumuşacık yapıyor ama tek sorun kaşıntı yapması kullanan varsa sizdede yapıyor mu ?? :/
arkadaşlar geçen hafta saçları uzatıyor diye bioblas sarmaşık özlü şampuanı aldım ve 3-4 kere kullandım sürekli bi kaşıntı halinde dipleri kullanmadan önce hiç böyle birşey yoktu neden kaşınıyor ? bit felan diyeceğim oda değil.şampuandan çok memnunum yumuşacık yapıyor ama tek sorun kaşıntı yapması kullanan varsa sizdede yapıyor mu ?? :/
ben çok memnunum saçlarımı yumuşacık yaptı canlanma oldu daha 1 hafta oldu kullanmaya başlayalı bakalım sonuç ne olacak 1 sonra evet bende hiçbir yerde bulamadım gratiste son bir tane kalmış onu aldım :)
ben çok memnunum saçlarımı yumuşacık yaptı canlanma oldu daha 1 hafta oldu kullanmaya başlayalı bakalım sonuç ne olacak 1 sonra evet bende hiçbir yerde bulamadım gratiste son bir tane kalmış onu aldım :)
doğum sonrası ilk 4 ay saçlarımda aşırı dökülme oldu. Neredeyse kel kaldım diyebilirim. Kafama taktıkça stresten daha fazla dökülüyordu. İnternnetten bıoblas ı buldum ve denemeye karar verdim. İnanması güç ama kullanmaya başladığımdan bu yana dökülmelerim durdu. yaklaşık2,5 senedir de neredeyse tüm serisini kullanıyorum. şuana kadar kullandığım ürünlerde en etkisi..
bende kullanmaya ilk başladığımda kaşıntı yapmıştı 10 gün ara verip tekrar denedim ve düzeldi. Bu kaşıntı saçın alışma sürecinden kaynaklanıyormuş. şuan kaşıntı falan yok gayette memnunum