• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biobellinda? ersağ? anway?

Ebruu00

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2015
20
5
6
Merhabalar :) benm bir sorum olacaktı arkadaşlar bu ürünleri hepimiz duyuyoruz ama ürünlerin hepsinden memnun olanı duymadım ersağ ın şu ürünü güzel bu ürünü kötü gibi hangisini alacağımı şaşırdım konulara baktım genelde satış yapanlar hepsini övüyorlar evime temizlik malzemesi almadım hangisinden ne almalıyım sizce???

ben ersağ kullanıyorum .lütfen şu ayrımı da yapayım kullanıyorum yani satış yapmıyorum
genel olarak bütün ürünlerinden memnunum
bulaşık deterjanı,sıvı sabunu,şampuanları,duş jelleri
sorularınıza yanıt verebilirim

Özellikleri:

Çok amaçlı bir temizlik ürünüdür. Evinizin bütün sert yüzeylerinde, pencere pervazlarının temizliğinde, halı, koltuk kanepe lekelerinde, özel formüle edilmiş ev genel temizlik ürünüdür. Damla en konsantre ürünümüzdür.Ama akışkan sıvı kıvamdadır.Özel formülü sayesinde cildinize ve kullanıldığı yüzeye zarar vermez. Kirlenmeyi geciktirir.

Kullanım Şekli:

Lekeli kumaş yada çamaşırınızın üzerine bir miktar ılık su döküldükten sonra, lekenin üzerini kapsayacak şekilde damla konsantre ürünümüzden dökün. Yaklaşık 5 dakika sonra, lekeli bölgeyi rengi solmayan bir bezle ovalayarak silin. Herhangi bir lekeye, başka bir kimyasalla müdahale edildi ise leke çıkmayabilir.Unutmayınız! Her leke çıkmaz ve kumaşla bütünleşir. Damla ile ayna, cam, masa ..vb temizliğinde 1 lt suya 3 damla, halı, koltuk ve kanepelerinizde 1 lt suya 5 damla konularak kullanılır.

Merhabalar :) benm bir sorum olacaktı arkadaşlar bu ürünleri hepimiz duyuyoruz ama ürünlerin hepsinden memnun olanı duymadım ersağ ın şu ürünü güzel bu ürünü kötü gibi hangisini alacağımı şaşırdım konulara baktım genelde satış yapanlar hepsini övüyorlar evime temizlik malzemesi almadım hangisinden ne almalıyım sizce???

Özellikle sorum sponsorlara; çamaşır deterjanından aldım ve özellikle içeriğine baktığımda bir sürü kimyasal ismi gördüm. Bunlara rağmen nasıl doğal olabiliyor, bunun ayrımını nasıl yapacağız bilgi verirseniz sevinirim.

Limondaki citric acid de bi kimyasldir ama faydalidir.ersağdaki kimyasallar insan sagligina zarali dwgildir.ben bizzat oglumdan sahidim. Egzemasi ne yaptiysam gecmedi. Ersag deterjan kullandiktan sonra gecti. Dteejan gozune ersag damla da koyulmasi gerek. Ve camasir kokusu. Camasirin kalitesi artiyo ve super oluyo. Her urununden cok memnunum. Kendim uyeyim o yuzden hediye aliyorum indirimli aliyorum ucuza geliyo. Her ay Alisveriszorunlulugu yok.kendi sponsor numarami vereyim uye olun .....

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X