Cilt Bakımı Ürünleri Bio-taches kullanan ve gelişmeleri yazabilecek olan var mı acaba?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

my-starving-bambina

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2008
48
1
Ben sivilce izlerim ve dudagımda ve yuzumun yan kısmındaki bıyık gibi karartılar için kullanacagım.Annem kahverengi lekeler için ama kullanmadan önce kullananların fikirlerini almak istiyorum

arkadaşlar ,
heralde 10 günfalan oldu, kullanmaya başlayalı ,şu an için hiçbir değişklik yok,ben de merakla bekliyorum değişimi ,bakalım nasıl olacak ,

arkadaşlar ,
heralde 10 günfalan oldu, kullanmaya başlayalı ,şu an için hiçbir değişklik yok,ben de merakla bekliyorum değişimi ,bakalım nasıl olacak ,

Bende buraya yazdıktan bir hafta sonra kullanmaya başladım.Annem kullanmaya başlamadı.
Ama cildimin aydınlandıgını hissediyorum sanki lekeler gidiyor gibi ama psikolojik mi bilmiyorum
Maskeyi soymak çok ZEVKLİ EMÜLSÜYONU kullanmayı unutuyorum bazen
dışarı çıkarken güneş kremini kullanıyorum bio taches ın gene
en güzeli hiç bir şekilde sivilce yapmamış olması
çünkü yağlı bir cildim var.

Bende buraya yazdıktan bir hafta sonra kullanmaya başladım.Annem kullanmaya başlamadı.
Ama cildimin aydınlandıgını hissediyorum sanki lekeler gidiyor gibi ama psikolojik mi bilmiyorum
Maskeyi soymak çok ZEVKLİ EMÜLSÜYONU kullanmayı unutuyorum bazen
dışarı çıkarken güneş kremini kullanıyorum bio taches ın gene
en güzeli hiç bir şekilde sivilce yapmamış olması
çünkü yağlı bir cildim var.

cildinizdeki değşim çok fazla değil sanırım ,evet çok keyifli kullanıyorum ben de maskeyi ,ama bence hiç aksatmadan kremi de kullanınn ,ben de merak ediyorum gerçekten anlattıkları gibi olacak mı ?bakalım halen gözle görülür bir gelişme olmadı bende .umarım faydasını görürüz.

X