• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Bio-ritim+rus takvimi+çin takvimi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

mimoza

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2007
2.845
24
116
Diğer
eşlerinizin ve kendinizin kesin d.tarihi ve hamile kalmak istediğiniz ayı bana yazın.sizin için bu iki takvimede bakayım...
ayrıca doğmuş çocuklarınıza hamile kaldığınız tam tarihi yazarsanız iki takvime uygunluğunada bakarım.....turkbayrag i http://www.cycletourist.com/biochart/

Son düzenleme:
esım 1978 agustos
ben 1984 agustos
kızıma 2007 kasımda hamıle kaldım
eylul kasım aralık bakarsan sevınırım gercı cnm bıorıtıme bakmıstın
cın takvımı kızımda dogruydu sımdıde eylul erkek cıkıyor ama bılemıyorum rus takvımınden anlamıyorum sımdıden tskler

boncuk canım kızın rus takvimine göre erkek olmalıymış...bio ritmine bakmıştım zaten..çinide biliyomuşsun zaten..

saqol cnm zaten belkıde hepsının dogruluk payı yuksektır ama hıc bırsey yuzde yuz degıldır deqılmı rabbımne ısterse nıhayetınde o olcak hakkımızda hayırlısı ve gonlumuzdekı olsun ıns

2010 için erkek diyor.ağustosta doğduğundan eminsen ağustostan itibaren erkek.2011e kadar..2011 ağustosta sen kıza geçiyorsun2014e kadar kız

düzeltme yapamamak kötü...yazdığımı düzeltemiyorum.:((((((
eşin ağustosta kesin doğduysa demek istedim

agustos kesın cnm gunu bellı degıl sadece
ılk tutmadysa demekkı buda tutmuycak oylemı oluyormus hayırlısı olsun :)

ilki tutmuyorsa ikincisine bakmamak lazım canım tutup tutmadığını bilemiycem....allah bilir sonuçta.yerimseniben

Biorhythm Chart Form
burdan bio ritme bakıyorum
rus takvim hesabını kendim yapıyorum.
çin takvimi var
doğmuş ve doğacak çocuklarınıza baktırmak isteyen herkes d.tarihlerinizi yazın bekliyorum:kahve:

merak ettim bende
ben de tarih veriiiim
eşim 15 eylül 1977
ben 14 kasım 1985
mümkünse eylül ekim kasım ayları için istiorumopuyorumnanaktan

merak ettim bende
ben de tarih veriiiim
eşim 15 eylül 1977
ben 14 kasım 1985
mümkünse eylül ekim kasım ayları için istiorumopuyorumnanaktan

rus takvimine göre kız....2013 eylüle kadar
bio ritmine göre
6-14 eylül
1-9 ekim
28 ekim 1 kasım
1-5 aralık erkek için deneyebilirsin.diğer günler kız veya nötr günler var
çin takvimine görede
kasımda 25 olursan kasım aralık erkek..
kasıma kadar 24 olursan eylül ekim erkek....

Topiğin hayırlı olsun arkadaşım.Özellikle ilişki günlerini tam bilen arkadaşlar yazarlarsa bioritme göre olan cinsiyet tahminin ne oranda doğru olduğunu görmüş olacağız.Mimoza bu arada Özelden gönderdiğim mesaja bakabilirmisin?

merhaba mimoza topiğin hayırlı olsun canım.benim doğum tarihim 9 mart 1980
eşiminki 10 ekim 1978
hamile kaldığım ay mayıs 2010

eşim 10 ocak 1984
ben 22 ocak 1985
son adet tarihim 24 şubat
hamile kaldığım ay tahmini günle beraber 10 mart şu anda 28+3 günlük gebeyim bakalım cinsiyeti tahmin edebilecek misin?? :)

benim 13 mayis 75
esimin 08 mart 76 ve eylul ayinda istiyorum hamis kalmak tarlada ekildi hasat olacakmi bekliyihhh

Back
X