- 8 Ağustos 2009
- 966
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende merak ettım sımdı kımse kullanmadımı bırazda ben arastırayım
bu urun genelde lekeler ıcın kullanılmıs cılt lekelerı topıklerınde var orada kullananlar memnum ama catlak ıcın pek kullanan yok
arkadaslar ben kullaniyorum lekeler icin ve cokta duzenli kullanmadigim halde bana yaradi, cok guzel bi urun + cildini yumusacik yapiyor devamli kullaniyorum yuzumede sabah kalktigimda bebek gibi oluyor yuzum ama cilten cilde degisirmi bilemicem fakat hollandada ve diger avrupa ulkelerinde cok yaygin cok begeniliyor bu urun heryerde satiliyor
benımde geldı bıo oılım 2gundur kullanıyorum kokusu harıka yuzumede kullanıyorum ama sadece aksamları gunduz emılmesı zaman alır cunku oda yaglı durur ondan sadece aksam tercıh edıyorum dermarollerla kullanıyoprum sonucları yazarım sıze 3ay duzenlı kullanacagım bakalım
kızlar bende bio oil kullanıcam bakalım araştırıyorum :)
yağ ama oyle vıcık vıcık degıl surdugunuz yerde hafıfce kalıyor sonra gıdıyor gıysıye falan bulasmıyo emılıyo ya kalmıyo merak etme kokusuda harıka yanı gogus bolgeme kullanıyorum 3damla yetıyor en az 3 ay kullanmak lazımmıs 3damlayla baya bır gıder bu yanı