Binnaz Abla

Arkadaşlar İzmir de Katina falından çok iyi anlayan hatta onunla ilgili araştırma yapan okuyan bir abla ile tanıştım. Şunu net söylüyor kartların yorumları belli ama tıpkı astroloji haritası gibi kartların sağında solunda, altında, üstünde olan kartların birbirine göre olan konumuna göre yorumlanır. Kötü bilinen kartlar bile yeri geldiğinde çok olumlu anlamlar taşır dedi. Katina kartlara bakarken deste için odaklanır ve kendi enerjisi ile baktiranin enerjisini birleştirirmiş. O kadar ki tipler yaşlar meslekler yaşadığı yerlere kadar doğru bilirmiş. Ben katinada daha çok bakanın yorumuna dikkat ediyorum.

Arkadaşlar İzmir de Katina falından çok iyi anlayan hatta onunla ilgili araştırma yapan okuyan bir abla ile tanıştım. Şunu net söylüyor kartların yorumları belli ama tıpkı astroloji haritası gibi kartların sağında solunda, altında, üstünde olan kartların birbirine göre olan konumuna göre yorumlanır. Kötü bilinen kartlar bile yeri geldiğinde çok olumlu anlamlar taşır dedi. Katina kartlara bakarken deste için odaklanır ve kendi enerjisi ile baktiranin enerjisini birleştirirmiş. O kadar ki tipler yaşlar meslekler yaşadığı yerlere kadar doğru bilirmiş. Ben katinada daha çok bakanın yorumuna dikkat ediyorum.
Kart yorumlamak önemli ama bunca yıllık fal baktirma tecrübemden sonra his te olmalı bence bakan kişi de kesinlikle sadece kart yorumlamak dışında:))).

Kızlar merhaba 🌸 Arnisa Bahadır 2. kez falımı reddetti bugün. Bir kaç ay evvel yollamıştım, o falımı enerji uyuşmazlığından reddetmişti. Bugün farklı bir hesap açıp oradan yolladım ama yine reddetti 😢 Benden başka falı iade edilen oldu mu? Kötü şeyler hissettikleri için mi reddediliyor yoksa sebebi nolabllir? Kendimi çok kötü hissettim açıkçası.

Kızlar ben Mihriban Cennet'e baktırdım o kadar tatlı o kadar pozitif birisi ki sağolsun en dertli en kötü anlarımda baktırdım enerjisi çok güzel size tavsiye ederim. Bir de Aden Canday var kredim bitse bile yardımcı oldu şu sıralar kriz de var pek baktıramıyorum dedim çok kötü durumum çok ilgilendi hiç reddetmedi fallarımı. Özellikle canlı'da çok iyi. Bide Şahmelek abla var. Şahmelek güneş de kahve ve tarotta açıkçası sevvgimi kazandı. Çok tatlı destek oldu baya hamilelik dönemlerimde özellikle baktırmıştım kızım ve işimle ilgili birçok şeyi söyledi. bide hediye kart veriyor size bi tane kahve falı baktırırsanız sizin için şans kartı çekiyor bu üç kişiden memnun kaldım daha diğerlerini deneyimledikçe yazarım size :)

Bugün elfine baktırdım. 9 ay önce de 1 kere baktırmıştım. Farklı kişiyi sormama rağmen önceki kişiyi sorduğumu düşünüp (bunu falın başında kendi ağzıyla söylüyor) tüm falı o eski kişiye ve eski durumlara göre yorumlamış.
Önceki falımda mevcut kişiyle olumsuz olacağını ve yeni biriyle bazı gelişmelerden bahsetti. Süreç öyle çıktı gerçekten
Ben de bu yeni kişiyi sormak için tekrar fal baktırmak istemiştim ama eskisinde söylediklerinin aynısını söyledi
ve yine aynı süreci anlattı
şu kadar ay sonra yeni biri olucak böyle olcak şöyle olcak
soru da soramadığımızdan binnazda, anlayamadığım şey bu fal boşa mı gitti yani 3000 kredi
yoksa yeni sorduğum kişiyle de olumsuz mu görüyor cidden çözemedim

Kızlar merhaba 🌸 Arnisa Bahadır 2. kez falımı reddetti bugün. Bir kaç ay evvel yollamıştım, o falımı enerji uyuşmazlığından reddetmişti. Bugün farklı bir hesap açıp oradan yolladım ama yine reddetti 😢 Benden başka falı iade edilen oldu mu? Kötü şeyler hissettikleri için mi reddediliyor yoksa sebebi nolabllir? Kendimi çok kötü hissettim açıkçası.

İsabet olmuş yaf paranız kurtulmuş🙈
Ben eski üyeyim Arnisa ya da Tornisaya da baktırdım herkese aynı senaryoyu yazıyorlar, adam uzun vadede gelecek, sen başkasıyla olacaksın o sırada adam da pişman olacak ... İsterseniz bulup atayım falı senaryo. Baktırdıktan 6 ay kadar sonra şehir değiştirdim, kariyerimde çok önemli bir ilerleme oldu onu bilen gören hiç çıkmadı o siteden hiçbiri gerçek falcı değil. Gerçek falcılar takır takır sayıyor sana ev var şu var bu var diye binnaza kaptırdığım paralara yazık.

Bugün elfine baktırdım. 9 ay önce de 1 kere baktırmıştım. Farklı kişiyi sormama rağmen önceki kişiyi sorduğumu düşünüp (bunu falın başında kendi ağzıyla söylüyor) tüm falı o eski kişiye ve eski durumlara göre yorumlamış.
Önceki falımda mevcut kişiyle olumsuz olacağını ve yeni biriyle bazı gelişmelerden bahsetti. Süreç öyle çıktı gerçekten
Ben de bu yeni kişiyi sormak için tekrar fal baktırmak istemiştim ama eskisinde söylediklerinin aynısını söyledi
ve yine aynı süreci anlattı
şu kadar ay sonra yeni biri olucak böyle olcak şöyle olcak
soru da soramadığımızdan binnazda, anlayamadığım şey bu fal boşa mı gitti yani 3000 kredi
yoksa yeni sorduğum kişiyle de olumsuz mu görüyor cidden çözemedim
kötü olmuş ya
peki şimdi baktığı fal için tamamen geçmişteki kişiye odaklı mı yapmış? belki o an isimleri falan şaşırmıştır

kötü olmuş ya
peki şimdi baktığı fal için tamamen geçmişteki kişiye odaklı mı yapmış? belki o an isimleri falan şaşırmıştır
Yok fal boyunca eskiden de şöyle demiştim eskiden de böyleydiniz vs. sürekli eski faldaki insandan bahsettiğini söylüyor
Binnaz iade de almıyor
Ama böyle bir durumda iade almıyorsa o sitedeki son falım olur

Sevindim sizin adınıza 🙏🏽 O zaman beklediğinizden de güzel olmuş her şey çok şükür 🌸 katılıyorum, genelde sorulan soru üzerinden gidiliyor, ekstra görülen şeyler hiç olmuyor.
Ben Binnaz’ı bu yıl Haziran gibi keşfettim ve öncelikle kariyer hayatım için aradığım cevapları bulmayı umdum. Maalesef insan çaresiz olunca mantıklı da düşünemiyor. Dolayısıyla şimdiye kadar çoookkk para harcadım orada. Herhalde baktırmadığım falcı kalmadı, falımı iade eden şahıs hâriç 😀. Sanırım benim içinde artık fal macerası böylelikle bitmiş oldu.

Yok fal boyunca eskiden de şöyle demiştim eskiden de böyleydiniz vs. sürekli eski faldaki insandan bahsettiğini söylüyor
Binnaz iade de almıyor
Ama böyle bir durumda iade almıyorsa o sitedeki son falım olur
Bunu binnazdestek hattına bildirdim. Elfin falımı tekrardan yorumlayacakmış

kızlar selam tavsiyeyle geldim isteyen baktırır isteyen baktırmaz reklamcı diye çıkışmayın :). ama dehşet bir yorumdu sadece burda size de önermek istedim o kadar kolay kolay kimseyi önermem beğenceğinizi düşünüyorum.twitter da @falkapisi baktırmalısınız .

sanırım instagramda da aynı isimde hesabı var
kızlar selam tavsiyeyle geldim isteyen baktırır isteyen baktırmaz reklamcı diye çıkışmayın :). ama dehşet bir yorumdu sadece burda size de önermek istedim o kadar kolay kolay kimseyi önermem beğenceğinizi düşünüyorum.twitter da @falkapisi baktırmalısınız .

Iletisime nasıl geçiliyor yani nasıl bakiyor

X