Katılıyorum canım. Ben de geçen beğendiklerimi yazmıştım hani yardımcı olurum diye. Biri yorum yazmış ben hiç onlara baktırmadım ve nasıl böyle beğenirsin fln…. Sadece yardımcı olmak istemiştim :) yani hak veriyorum.Daha önce isimleri yazdım farklı tepkiler gösterenler oldu. Yahu ben bana iyi baktığını güvendiğimi söylüyorum negatif enerji ile burda bile tepki ile davrananlar zaten kime gönderse istediklerini alamaz. Binnaz Abla sitesini burada benim gibi yıllardır bilenler var hemen hepsini denedik birlikte. Sonuç olarak ben eskilerden olanlara artık baktırmıyorum onlara ara verdim uzun bir süre. Yeni yorumcuları deniyorum ve kahve falı baktiriyorum. Bana olduğu gibi doğru kişilik durum analizi yapıp yakın gelecek ile ilgili doğru yorumlar yaptığını bizzat gördüğüm kişilere baktiriyorum. Özellikle birisine düzenli olarak baktırdım. Önceki yorumlarda yazmıştım zaten. Burada birbirimize moral desteği için yorumlar yapıyoruz yoksa bana ne isteyen istediğine baktırsın. 3 yıl önce de bu şekilde birbirimize moral verip yorumcu öneriyorduk. O zaman ki arkadaşlardan hiç tepkisel yorum yazan olmuyordu. Şimdi tüm olumsuzluğu yansıtanlar var. Yine de o arkadaşlara tüm iyi niyetimle diyorum ki lütfen önce kendi üzerinizdeki bu negatif enerjiyi atın sonra fal baktırın. Çünkü size söylenecek hiçbir olumsuza açık olmazsınız, ya da fal yorumcusuna fırsat vermeden tak ön yargılı olursunuz. Sevgiler
Doğru hatırlıyorsam Süreyya ve Ayda’yı önermiştin dimi? Bende ondan sonra baktırdım ve memnum kalmıştım umarım dedikleri çıkar