Binnaz Abla

birde puanı yüksek diye gidipte hiç memnun kalmadan ayrıldıklarım var :/ özellikle falsepeti için kötü yorumları yayınlamıyor veya siliyorlar gibi şeyler de okumuştum mesela. hatta ben geçen yıl en son baktırdığım fallarımdandı fulya nasa baktırmıştım beğenmedim gerçekten alakasız bir yorumdu. hatta tekrar tekrar dinledim vs. 1 verdim ve beğenmediğimi belirten yorum yapmıştım. yayınlanmadı birkaç gün bekledim. sonra yazdım falsepetine bana iade verip yorumumu sileceklerini söyledikleri bir yanıt aldım. ben iade istemedim ki yorumumu sordum mesela. bir baktım hesabıma iade yapıldı hemen ve onayım yoktu..yani bu iş enerji işi bence. yoksa puan vs değil diye düşünüyorum artık.
Ben falda enerji işine inanmıyorum enerjimiz uymadı diyerek kendimize suçu yıkıyoruz aslında anı dahi bilmeyip atmasyon fal bakıp maddi ve manevi insanı sömüren bir sürü takıcı listesi altında hissiz yeteneksiz insanlar var

Ben falda enerji işine inanmıyorum enerjimiz uymadı diyerek kendimize suçu yıkıyoruz aslında anı dahi bilmeyip atmasyon fal bakıp maddi ve manevi insanı sömüren bir sürü takıcı listesi altında hissiz yeteneksiz insanlar var
enerji meselesi aslında şöyle bence; mesela kuzenim binnazda x falcıya atar hep onu sever. bana da çok ısrar etti sen de at gör bak dedikleri çıkıyor vs. bende attım anı bilemedi onu geçtim verdiği vadeler ve öngörüleri neredeyse tersine oldu. yani memnun kalmadım. ben ona 2 falcı söyledim hem daha ucuz vs. İlk başta puanı düşük vs. dedi her neyse 2 kisine de attı ikisinden de yüzde 70 falan memnundu ve söylediklerinin birazı da çıktı. hatta birine olumsuz yorum da yapmış fevri davranıp :) sonra falı çıktı diye geçen gitti olumsuz yorum yaptığı falcıya ama falcı da reddetmiş bu kez :) yani şans belki de benim beğendiğim ona yaramıyor gibi :)

Hisli falcı herkese karşı hisli diye bilirdim ben de buralara gelmeden önce 😃 Arada tutturamıyor olması da direkt bizimle ilgili değildir de o anki konsantrasyonu ve ruh hali ile ilgilidir. Sonuçta birkaç kez aynı yorumcuya gidip ilk falı çıktı sonrakiler çıkmadı diyenlerimiz var. Bu genelde ilk falın çıkması olayı başka bişey de olabilir tabii onu ben de çözemedim 🤔

Selam herkesee,Sizin sayenizde falsepeti uygulamasıyla tanıştım. Çok fal baktıran biri değilim merak ettiğim şu, sadece seçtiğimiz kartlara göre gelecek tahmini yapılması bana biraz tutarsız ve saçma geliyor.Başka kartta seçebilirdim o zaman kaderim mi değişecekti..Bu konuda bilgisizim bilgisi olan cevaplayabilir mi ? kafamda deli sorular...

Selam herkesee,Sizin sayenizde falsepeti uygulamasıyla tanıştım. Çok fal baktıran biri değilim merak ettiğim şu, sadece seçtiğimiz kartlara göre gelecek tahmini yapılması bana biraz tutarsız ve saçma geliyor.Başka kartta seçebilirdim o zaman kaderim mi değişecekti..Bu konuda bilgisizim bilgisi olan cevaplayabilir mi ? kafamda deli sorular...
O kartı seçmiş olmanızda bir tesadüf değil. Yani sizinde dediğiniz gibi başka bir kartta seçebilirdiniz ama seçmediniz, demek ki bu sizin hislerinizle alakalı. Yani bilemedim tam olarak anlatabildim mi ☺️

O kartı seçmiş olmanızda bir tesadüf değil. Yani sizinde dediğiniz gibi başka bir kartta seçebilirdiniz ama seçmediniz, demek ki bu sizin hislerinizle alakalı. Yani bilemedim tam olarak anlatabildim mi ☺️
Teşekkür ederim ben de öyle düşünüyorum fakat durugörü dışında pek bu uygulamalardaki kişilere inanmıyorum.Zaten falcılar için memnuniyet konusunda da çok hemfikir olunamamış sanırım.Şimdiye kadar Derin Hisler,Duygu Aura ve Efsun Zengin'e baktırdım.Bu falcılarla ilgili bir yorumunuz var mı ? :)

Ben kartlı fallara gerçek kartlarla bakılması gerektiğini düşünüyorum. Yakın bir akrabam eskiden tarot bakardı, sonra bıraktı. Onun bakımlarında aynı soru için birkaç kere kart seçtiğimde bir şekilde yakın mesajlar içeren kartlar geliyordu. Online ortamda bu imkansız gibi geliyor bana. O durumda bile tarotun ancak "olası geleceği" gösterebileceğini, esas amacın yol gösterici olmak olduğunu biliyorum. Yani herhangi bir kader değişikliği yaşanmıyor, alternatifler var bir de bizim seçimlerimize göre şekillenecek olası sonuçlar...

Teşekkür ederim ben de öyle düşünüyorum fakat durugörü dışında pek bu uygulamalardaki kişilere inanmıyorum.Zaten falcılar için memnuniyet konusunda da çok hemfikir olunamamış sanırım.Şimdiye kadar Derin Hisler,Duygu Aura ve Efsun Zengin'e baktırdım.Bu falcılarla ilgili bir yorumunuz var mı ? :)
Derin Hisler i beğenmiyorum, bana çıkmamıştı. Duygu Aura da aynı şekilde, ona kalsa haziranda evleniyordum. Ama özellikle Duygu dan çok memnun kalan var. Efsun Zengin e baktırmadım.

Derin Hisler i beğenmiyorum, bana çıkmamıştı. Duygu Aura da aynı şekilde, ona kalsa haziranda evleniyordum. Ama özellikle Duygu dan çok memnun kalan var. Efsun Zengin e baktırmadım.
Teşekkür ederim bana 3'üde inandırıcı gelmedi ikisi olumlu efsun olumsuz konuştu.Şimdi kime neye inanıcağımı bilmiyorum yani hepsinde aynı çıkması gerekmiyor muydu :)

Burdan aldığım tüyolarla Binnazdan 2 falcıya baktırdım. İkisini de aşırı beğendim

- Eflatun May
- Ayda Neşe

Eflatun Mayı aşırı beğendim özellikle söylemediğim ve spesifik, tahmin etmesi hiç tesadüf olamayacak bir şeyi bildi.
Ayda neşe de çok çok iyiydi.

Siz baktırmayın tabi paracıkları yemeyin :KK50:

Burdan aldığım tüyolarla Binnazdan 2 falcıya baktırdım. İkisini de aşırı beğendim

- Eflatun May
- Ayda Neşe

Eflatun Mayı aşırı beğendim özellikle söylemediğim ve spesifik, tahmin etmesi hiç tesadüf olamayacak bir şeyi bildi.
Ayda neşe de çok çok iyiydi.

Siz baktırmayın tabi paracıkları yemeyin :KK50:
Geçenlerde Eflatun may a baktım fiyatı 40 tl idi şimdi baktım 80 yapmış burda ismi geçen falcılar bir anda %100zam.yapiyorlad o an güvenim kayboluyor ve baktirmiyorum

Peki kızlar baktırıp da en memnun kaldığınız kimdi bu sitelerden veya dışında? Benim biri var dediği herşey çıkıyor kıyaslama bile yapmam bunlarla ama soru soramıyorsun aşırı sinirli ve dengesiz insan çekiniyor biraz..o yüzden yeni arayıştayım

Yani şöyle bir algı var hepinizde 100 kredi olsa acaba kötü mü bu kadar düşük fiyata bakıyor deriz. Neden acaba bu kadar düşük diye sorgularım ben. Çünkü 3.000 kredi bakanlardan daha iyi ise o da kredisini bunu düşünerek yükseltmiş olabilir. Bu konuda güvenimi falan zedelemez benim tam tersi bazılarının hakkı diye düşünüyorum. Yahu parasız gönülden bakan mi arıyorsunuz bu zamanda üstelik de fal sitelerinde. O ancak arkadaş toplantılarında birbirimize fal bakarsak olur. Biraz daha akılcı eleştirelim 50 kredi alan da 3.000 kredi alan da para ile bakıyor sonuçta. Bu bir meslek haline gelmişse her şey de olduğu gibi her emeğin bir karşılığı olacaktır. İlişki terapistleri, ilişki koçları dünya paralar alıyorlar üstelik bir seans bile değil. Onların yaptığından fazlasını yapan üniversite mezunu iyi niyetli bakım yapanlar çıktı karşıma. O yüzden hakkaniyetli olalım. Kimse bizim başımıza silah dayamıyor gel fal baktır diye. İhtiyaç duyuyoruz baktırıyoruz. Ve içimiz rahatlıyor kendimizi iyi hissediyoruz. Ez cümle şunu söylüyorum o parayı kendi rızamızla veriyorsak eleştirme hakkını ben kendimde görmüyorum. Kafamda öyle düşünceler varsa hiç baktırmam baktiriyorsam da konuşmam...

X