- 26 Mayıs 2018
- 938
- 1.763
- 27
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi kere öyle 5 saat beklemiştim, daha sonra desteğe yazdım yorumlanmayacaksa kredi olarak yükler misiniz diye.150 kredi yüklediler üzerini tamamlayıp istediğim yorumcuya gönderdimYa falsepeti ücretsiz fal hakkımı kullanayım dedim 17.36da attım falı 20.39 oldu hala falımı bir Allahın kulu almadı havuzdan
Uzun sürüyor mu normalde bu kadar
zor bir şey de sormadım
Aynen ben de bir 10dk önce falan yazdımBi kere öyle 5 saat beklemiştim, daha sonra desteğe yazdım yorumlanmayacaksa kredi olarak yükler misiniz diye.150 kredi yüklediler üzerini tamamlayıp istediğim yorumcuya gönderdim
Hayırlısı olsun. İnşallah sen de memnun kalırsınYarına randevu aldım .
Bende deneyimlerimi paylaşacağım .
Oda bir şey mi ilkay gür de millet aylarca bekliyor bir falı neden beklerler anlamıyorum Hiç bir halta da benzemiyoYa falsepeti ücretsiz fal hakkımı kullanayım dedim 17.36da attım falı 20.39 oldu hala falımı bir Allahın kulu almadı havuzdan
Uzun sürüyor mu normalde bu kadar
zor bir şey de sormadım
Ben tarot baktırmıştım, kartlar kötü gelmesine rağmen epey olumlu konuşmuştu beğenmemiştim.dudu nur almış havuzdaki falımı baktıran var mı daha önce
yine boşa giden bir hediye fal mı yoksa
kızlar selammm, melisanın anlıkta iyi olduğunu düşünen var mı? sanki bana karşı tarafın bilinçaltını iyi okuyabiliyormuş gibi geliyo. melisaya baktıran memnun olan/ olmayan var mı? ve melisa sonucu hep askıda mı bırakıyor? çok zor olacak vs vs gibi.
ben de ikinciye baktırdım memnunum ondan gayet güzel yorumluyorkızlar selammm, melisanın anlıkta iyi olduğunu düşünen var mı? sanki bana karşı tarafın bilinçaltını iyi okuyabiliyormuş gibi geliyo. melisaya baktıran memnun olan/ olmayan var mı? ve melisa sonucu hep askıda mı bırakıyor? çok zor olacak vs vs gibi.
Belki enerjiniz tutmamıştır.Aa çok şaşırdım herkes nasıl beğenmiş ? Bu instagramda ki tarot sayfasına ben de baktırdım. Sonrasında aslında yorum da yapmayacaktım ama şansıma bak Ben açıkcası pek beğenmemiştim. %100 emin olduğum 1-2 olayda tam aksini söyleyip yanıldı. Yani keşke şunu yapsaydınız dediği bir şeyi yapsaydım rezil olurdum. Aynı şekilde karşı taraf böyle bir şey yapmış dediği olayı da yapmamıştı. Aslında tamamen kart okuyucusu ve kişilik analizi yapan birisi. Yani kendininde söylediği gibi falcı değil. DÜrüstlüğünü takdir ettim gerçekten :) Yaşıda henüz genç sanırım. Umarım herşey gönlünce olur onunda. Tekrar baktırır mıyım tabii ki tellwe, falsepetinde ki kişilere göre çok daha ilgili çok daha iyi birisi ama çok şaşırdım veya çok güzeldi diyemedim ben maalesef
Bekliyoruz15 dk sonra görüşmem olacak , bakalım ne diyecek :)