Kendi adıma konusayım, Koç burcu degilim kızın bakış acısını da bilemem ama zaten hayatımda başka biri varsa ex benim icin duygusal anlamda bitmistir, yani uzgunum ama kızın duyguları olsaydı arkadasına, yeni birini hayatına almazdı. Geri donerse ki sanmıyorum, kız boşluktan doner sevdigi icin degil. Bu sekilde arkadasın onu kabul eder mi? Ne kadar severse sevsin kabullenip o da unutmaya çalışmalı. Diyelim ki vazgecemiyor, o halde su an cok yanlış yapıyor hicbir paylaşım yapmıyorsa kızı dusunerek. Tam tersi davranmalı, bir egleniyorsa bin egleniyor gibi eklemeli hatta. Baska birini bile alabilir hayatına, kıskandırmak ise yarayabilir. Kadınlar bazen sevgisinden cok emin oldukları erkeklerden duyguları olsa bile soguyabiliyorlar, ben oyleyim mesela. Sevgisinden cok emin oldugum bir erkek cazibesini ve cekiciligini yitiriyor gozumde. Cogu kadın icinde bu gecerlidir, bad boylar sevilir. O kadar abartmasın ama sevgisinden de %100 emin olmasın kız, kadınlar belirsizlik sever seviyor mu sevmiyor mu diye dusundurtmeli bir erkek ama dozunda tabii ki. Bu her iki kişi için geçerli, hem kadın hem erkek biraz kaybetme korkusunu yasamalı ilişkide, o yoksa heyecan ve sevgi bitiyor. Erkek arkadasın cok yanlış davranıyor bana kalırsa, tabi kendi bilir kızı da tanımadıgım icin o biliyorsa ona gore davransın tabii.