Binlerce Suriyeli Seçimde Oy Kullanacak

O zaman Göktürk alfabesini isteyeceksin Arap alfabesi ne alaka madem Türksün?

Uyarını sonradan gördüm cok pardon ya

bu kanunlar dahi osmanlıca. beni şurada sadece kurallar susturabilir. daha da yazmıyorum o vakit buraya burada kimse kimsenin oyunu iki kelam ile değiştiremez, bu fikirlere sahip olmamız yıllarımızı alıyor. kalbini kırdıklarım varsa affola
her şeyden evvel iyi ki Türküm

Bana kulaktan dolma laflar söylemeyin lütfen. Nerede dinin öldürüleceğinden bahsedildi de biz duymadık? Müslümanlığın olduğunu göstermek için illa camide ibadet ederken fotoğraflanmak mı lazım? Biraz mantıklı düşünün. Lafa geldi mi CHP çok fazla açık görüşlü ama seçimlere geldi mi tüm özgürlüğümüz gidecek oluyor. :) Komik şeyler bunlar.

Kurallara uymaya çalıştığınız için teşekkür ederim, hepimiz Türk olmakla gurur duyuyoruz elbette, Türk soyu dediğimizde ilk dilimiz Göktürkçe'dir, biz değişime açık bir ırkız, bu sebeple sanırım Göktürkçe'den sonra Uygur alfabesi ve Kirilce gibi dilleri konuşmaya erinmemişizdir.

Arkadaşlarımızda galiba buna vurgu yapmaya çalıştı, yani Türk'sek sahip çıkmamız gereken bugün bile birçok Türk toplumlarında kullanılan öz Türkçemize sahip çıkabiliriz, kaldı ki evet kimse kimsenin oyunu değiştirmeye cüret edemez, demokratik bir ülkede istediğimiz siyasiye oy verme hakkımız var.

Hanımlar,
hala buraya dini yorumlar yazılıyor rica ediyorum dini içerik yasaktır, kimse kimsenin dinini değiştiremez, bu ülkede her türlü din ve mezhep din ve vicdan özgürlüğü kapsamında güvence altındadır.
Bakınız 1924 Diyanet İşleri Başkanlığı kuruldu.

Konu cidden din ekseninden çıksın artık.

Topraklarının büyük bir bölümünün yer aldığı Arap coğrafyasının ihtiyaçlarını karşılıyordu Osmanlıca. Artık arap coğrafyasından topraklara sahip değiliz. Artık Osmanlı imparatorluğu da değiliz. O zamanlar Arap alfabesini kullanıyorduk şimdi latin alfabesini. Bu neden zorunuza gidiyor bu kadar?

Suriyeliler belki hdp ye oy verecek niye bu kadar gerginsiniz

Yazmayayım diyorum ama neden yazmayayım da diyorum sonra ; yahu güzel kardeşim alfabeni öğren , gel burada ya da başka platformda yine yaz o alfabeyle o zaman,kim engel olabilir ki sana

Senin dinin nedir? İslam dinini ve yüce kitabını Allah korumaya almıştır?

Cami de resim çektirenlerin amacı ibadet değil reklam yapmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…