- 1 Eylül 2014
- 7.010
- 6.632
- 198
- 40
- Konu Sahibi Benbirlaydii
vaaayyy arkadaş ne marifetli bu kk'nın hatun kişileri
Sabır işi resmen. Ellerinize sağlık.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapacak birileri varsa yiyici olmak en guzeliCidden uğraşmalı bir tarif,usta olmak lazım açmak için ben gene yiyici tarafındayım
Cok tesekkur ediyorum canimvaaayyy arkadaş ne marifetli bu kk'nın hatun kişileri
Yapacak birileri varsa yiyici olmak en guzeli
Aynen canim cok ugrastirici zaten, tek basima hayatta yapamazdm eltimin yardimiyla yaptim. Dedigin gibi herzaman yapilacak bir yemek de degil ama guzel yaniArada bir yapıp yiyoruz bizde,çok uğraştırıcı zaten sürekli de yapılmaz gerçide,olsa da sirekli yesek yani..
Aynen canim cok ugrastirici zaten, tek basima hayatta yapamazdm eltimin yardimiyla yaptim. Dedigin gibi herzaman yapilacak bir yemek de degil ama guzel yani
Cok tesekkur ediyorum canim
Kavga miHiç bana göre değil zaten,kesin hamuruyla kavga ederdim açarken.
Kavga mi
Aynen yapması zor ve ugrastirici, yemesi mükemmelNe demek gerçekler bunlar. Çooook zor içli köfte yapmak. Ama yemek çok kolay.
Evet açamayınca dellenirim yani
Ye canim aynen afiyetler olsunBeni aşar işte en iyisi yiyim ben onları
Aynen canim begenilmez mi cok tesekkur ediyorumİçli köfte olur da beğenilmez mi ellerine sağlık yarışma da başarılar dilerim.
Benim de tercihim kesinlikle kızartma begenmenize cok sevindim cok sagolunÇok güzel görünüyor.Benim tercihim kızartma:)Ellerinize sağlık.Başarılar dilerim.
Cok sevindim begenmenize cok sagolunCok lezzetli gorunuyor , ev halkimin favori yemegi icli kofte Ellerinize saglik , basarilar :Kk200: