- 15 Kasım 2009
- 1.417
- 632
-
- Konu Sahibi perrmanganat
Teşekkür ederim yorum için. Umarım Ankara'ya da alışırsınız. Daha yeni olduğu için de eskiyi aramanız normal. Hayırlısı olsun sizin için deMerhaba bizde Bingöl den ankaraya bu yaz tayine geldik ben çok özlüyorum Bingöl'ü insanlari çok samimi sıcak kanlı küçük bir şehir ama güzel hiç zorluk yaşamazsınız semt olarak Sehit Mustafa Gündoğdu mh , uydu kent ve üniversitenin çevresi lojman da bu civarda en temiz ve hep memur kesiminin çoğunluğu bu semtlerde oturuyor ev bulmak biraz sıkıntı önceden bulmaniz avantaj olur sizin için ben burada tek başına bir yere çıkamıyorum ama Bingöl de daha sosyaldim
Malatya da elazig'a yakın. Gayet de gezilecek yerleri var, gelişmiş bir yer. Haftasonu ailecek nemrut dağına falan çıkarsınız:) birkaç günlük tatilleri geçirmeye gidecek harika yerleri var.Eşim birinci zorunlu hizmeti Diyarbakır'da yaptı. Oraya vermezler o yüzden diyor. İkinci zorunlu için de Elazığa yakın olsun istiyor. Ailesi orada diye. Yoksa esasen bana kalsa Van olsun istiyorum ben hiç değilse
Umarım sizin için de hayırlı olurTeşekkür ederim yorum için. Umarım Ankara'ya da alışırsınız. Daha yeni olduğu için de eskiyi aramanız normal. Hayırlısı olsun sizin için de
Tanışıyor muyuzOo Kimleri görüyorumpermanganat hocam editörlüğü birakmissiniz galiba
Yok tanismıyoruz ama nickten anımsadımTanışıyor muyuz
Teşekkür ediyorum, ben de oradan bir üyesiniz isim farklı sanmıştımYok tanismıyoruz ama nickten anımsadım
Konya'dan gitmek zor gelecektir ama inşallah gittiğiniz yerde mutlu olursunuz
Editörlüğü bırakalı çok oldu, 8-10 yıl olmuşturYok tanismıyoruz ama nickten anımsadım
Konya'dan gitmek zor gelecektir ama inşallah gittiğiniz yerde mutlu olursunuz
Burada görünce duygulandım birEditörlüğü bırakalı çok oldu, 8-10 yıl olmuştur
İsim neydi merak ettimBurada görünce duygulandım biro yıllar geldi aklıma. birkaç baninizi yemiştim
pijamaİsim neydi merak ettim
Yok atanamadimNick tanıdık geldi
Atandınız mı?
Hayırlısı olsun. O da olur inşallah istiyorsanızYok atanamadim
İstiyorum hocam. Toparlayabilirsem tekrar gireceğim sınava . Teşekkür ederimHayırlısı olsun. O da olur inşallah istiyorsanız