• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bingöl atama

tria

mucize meleklerim
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2010
1.311
12
116
45
Diğer
ataması bingöle çıkan yada oralı olan varmı arkadaşlar aranızda

Ben Bingöl'de 4 ay öğretmenlik yaptım.Sormak istediğin bir şey olursa yardımcı olmaya çalışırım:1rolleyes:

canım yegenimin ataması solhan yenibaşak 'a çıktı . nasıl bi yerdir bingöl özellikle eşya açısından 2. el falan satan dükkanlar varmı kimisi türkçe bilmiyorlar diyor kimisi başka bişey diyor aklımız karıştı . genel bi bilgin varsa buralarla ilgili yazarsan sevinirim

benim arkadaşımın ablası sınıf öğretmenliği yapmıştı bingöl solhanda. Ama solhanın neresinde onu hatırlamıyorum. dağın başında bir köydeydim demişti. Çoğu öğrencisi türkçe bilmiyormuş işim çok zordu diye anlatırdı. 20-30 hanelik bir köymüş ama onun görev yeri.

ben merkeze bağlı bi köyde yaptım zazaca konuşuolar merkezdede öyle ama türkçe de biliolar yiğenin ilçedeki köy orası daha kırsaldır türkçe bilmeyenler olabilir mutlaka zorluk çekecektir.köye götüreceği eşya ne olur bilemem çünkü bazı köylerde ulaşım problemi var.hayırlı olsun canım

canım yegenimin ataması solhan yenibaşak 'a çıktı . nasıl bi yerdir bingöl özellikle eşya açısından 2. el falan satan dükkanlar varmı kimisi türkçe bilmiyorlar diyor kimisi başka bişey diyor aklımız karıştı . genel bi bilgin varsa buralarla ilgili yazarsan sevinirim
benim bir arkadaşım 2 yıldır yenibaşaktaydı. öğrencilerini vatan, millet, bayrak sevgisiyle yetiştirdi. öğrencilerim süper diye anlatıyordu bize.tayini çıktı şimdi. inşallah onun sınıfını alır.

sagolun kızlar malum sonuçta herşey biraz farklı alışmaya çalışacak tabi cevaplar için sağolun . yapcak bişey yokzaten biraz türkçe biraz zazaca yaşayıp gidecekler

Back