- Konu Sahibi OznurEylul
kızım 8 gün sonra 3 aylık olacak. bugün dr. bıngıldağı kapanmak üzere baş çevresinin büyümesini takip altına alacaz dedi. sizde de böyle durum varmı.( erken kapanma durumu) ???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm dr bana ACD3 10 damla ver dedi. acaba ondan olabilirmi??? kafam takıldı yaaaa
kafam çok karıştı derya bizim dr.umuzda 8 damlaya çıkardı d3 vit. oğlum ki lilolu olduğu için yetmez 3 damla dedi ayrıca biraz büyük gibi bıngıldağı dedi 8 damla vermemi söyledi uzun bir süredir ben 8 damla veriyorum:uhm:acd3 ten birşey olmaz sadece d vitaminleri var onlardan fazla olmaması gerekiyor..acd3 te 3 vitamin var....d vitamini bıngıldağın kapanmasında rol oynuyor...
canım 3.aydan itibaren kapanabilir normal die duymuştum ama yanlış bilgilendirmeyeyim nette araştırdınmı hiçkızımın baş çevresi doğduğunda 32 cm di. şimdi 3 ayına 8 gün var 39 cm. yani baş çevresi normal standartlarda. bıngıldağın erken kapanması riskli ama baş çevresi normal standartlarda gelişiyorsa problem değilmiş. zaten şuan bıngıldağı tam kapanmadı.. sadece kapanmak üzere .