Bıngıldak şişmesi

msl2513

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2024
14
3
1
24
Selam arkadaşlar bebeğimde kanlı kaka nedeni ile hastaneye geldik bagirsaklarinda bakteri olduğunu söylediler iki gün yatırdılar antibiyotik verildi eve geldik bebeğimde bu sefer ateş çıktı üç gün boyunca devam etti yine hastaneye geldik idrar yolları enfeksiyonu dendi tekrar yatırdılar antibiyotik başladılar şimdi farkettim bebeğimin bıngıldağı şişmiş hala çok ateşi var hastanedeyiz doktor gelip baktı omorilikten sıvı almamız gerekiyor dedi ben çok endişeliyim çok kötüyüm böyle bir durumla karşılaşan kimse varmı napacagimi bilemiyorum

omurilikten sıvı aldırmak riskli bir durum..iyice bilgi edinin bu konu da..düşmeyen ateş dolayısı ile sıvı almak istiyorlar bu yöntemle normal yollarla bebeğinizin vücudunda ateş yapan durum nedir bunu öğreniyorlar..bebekken bendende almışlar tabi bugünün tıp teknolojisi ile daha kolaydır eminim ama risk faktörleri hiç bir zaman değişmez..farklı bir hastaneye gidin gerekirse..bana konulan tanı içtiğim inek sütüne ineğin idrarı karışması sonucu bağırsaklarıma yerleşen bir mikrop türü

Evet risklidir zaten suanlik iyi birsey yapmiycaklar izliycekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…