• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları bıngıldak hakkında bilgisi olan varmı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

melansu

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2008
392
63
643
37
İçel Mersin
kızlar bıngıldak en geç ne zaman kapanır benim oğlum yarın tam 2 yaşını dolduracak fakat mercimek büyüklüğünde kaldı acaba bir sorun olurmu 6 ay önce doktora götürdüm bi sorun yok genetik olabilir dedi kafası biraz büyük olan bebeklerinki geç kapanabilirmiş babasının kafasıda büyük yani bebekkende büyükmüş resimlerden görüyorum.sizce nasıl yardım eder misiniz

benim oğlumunda bıngıldağı geç kapandı.23 aylıkken bile minik bir açıklık vardı.şuan 2 yaşında ve tamamen kapandı.panik yapmana gerek yok benimde oğlumun kafası hep üst seviyedeydi.mercimek dediğine göre kapanmasına çok az kalmış.bol bol güneşe çıkar canım.

18 aya kadar kapanması gerekiyor diye biliyorum.
2 yaşına kadar kapanmadıysa doktora götürmek gerekiyormuş.
bizimkide daha kapanmadı.
d-vitamini verdiğin halde mi kapanmadı peki?

evet d vitamini verdim ama şimdi 2 yaşında çok az kaldı ben beyniyle ilgili sorun varsa diyorum gecenlerde kafasının üstüne düştü beyninin tomografisi röntgeni çekildi hiçbirşey yoktu bıngıldakla ilgili bi sorun olsaydı ozaman da cıkabilirdi diye düşünüyorum.yani 2 yaşında kapanmadıysa illaki bi sorunmu vardır diyor doktorlar.

canım bizim daha kapanmadı dediğim gibi.
doktora sordum d vitaminini 3 damladan 4 damlaya çıkar dedi.
ama 2 yaşında kapanmadıysa sorun varmıdır bilemiyorum.

benim oğlum 13 aylık tamamen kapandı şükür kurtulduk o işten

ayrıca ben demir damlası kullanmıyorum demiri iyi çıktı kan sayımında damlalar fasa fiso bi dünya yan etkisi de cabası doktorlar ezbere damla veriyor

demir bizde kullanmıyoruz.
bıngıldak için güneş önemli,o yüzden d vitamini veriliyor.

Back