kızlar son senede aldığım 7 kilo beni mahvetti heryerimden bıngıl bıngıl oldum 65 e vurdum sonunda benim bu kiloları haziranın sonuna kadar vermem lazım 55 olmak istiyorum yardımlarınızı deneyimlerinizi benimle paylaşırmısınız senağlamane yapmalıyım ne yapmamalıyım etim sizin kemiğim sizin şutarafagittihadi beni baştan :teytey:aşağı zayıflatın
kızlar son senede aldığım 7 kilo beni mahvetti heryerimden bıngıl bıngıl oldum 65 e vurdum sonunda benim bu kiloları haziranın sonuna kadar vermem lazım 55 olmak istiyorum yardımlarınızı deneyimlerinizi benimle paylaşırmısınız senağlamane yapmalıyım ne yapmamalıyım etim sizin kemiğim sizin şutarafagittihadi beni baştan :teytey:aşağı zayıflatın
Kilo ve beslenme sorunlarımız için diyet gurupralından destek alıyoruz, lütfen verdiğim linkten kendinize uygun başlığı bulup paylaşımınıza devam ediniz kilo sorunları için kişisel başlık açmıyoruz... ıyi paylaşımlar dilerim....
Eğer acıkırım yatana kadar diyorsan, salata , yoğurt falan ye. Ya da meyve .
Birde güne erken başla. Metabolizmanın çalışması için ilk şart güne erken başlamak ve iyi bir kahvaltı.
Bol su içmeyi hayatının ilkesi haline getir. Güne su ile başla ( özellikle sabakları ılık suyun iyi geldiği söylenir ) su ile bitir. Mide su ile dolunca yemek aramıyorsun .
Sıkı diyetlere karşıyım açıkçası. Kilolarını fazlasıyla geri aldıklarından yakınıyor bu tarz diyet uygulayanlar.
Kilo ve beslenme sorunlarımız için diyet gurupralından destek alıyoruz, lütfen verdiğim linkten kendinize uygun başlığı bulup paylaşımınıza devam ediniz kilo sorunları için kişisel başlık açmıyoruz... İyi paylaşımlar dilerim....