• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİNDALLI arayanlar buraya..

ysfcgnnrl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2013
199
18
118
38
Yozgat
$101_0726hh..webp$DSC_0105..webp$101_0741..webp$DSC_0364..webp$101_0734...webp$DSC_0336...webp$101_0728..webp

2011 eylül ayında kendi kına gecemde giydiğim kaftan tarzında bindallım satılıktır arkadaşlar.36-38 beden uyumludur.boydan hiç kısaltmadım.yaklaşık bi 12 cm topukluyla giydim. ben 1.68im bu arada. 250 tl kargo benden...

Şubat 2016 : fiyati indirdim.isteyen olursa uygun vericem

Son düzenleme:
Canım benim benim aldığım yerde de vardı 200 tl ye ama ona göreydi.aldığım fiyatın cooook altına vericem burda.bi de bu bindallının sadece 3 tane olduğunu s-m-l bedenletinin disinda üretilmedigini söylesem ?:KK16: bendeki small olanı.alacak olana hayırlı olsun.benimki biraz da almak isteyip alamayana katkim olsun dedim.

maksadım fiyat kırmak değil yanlış anlaşılmasın maddi sıkıntılarımız olduğundan 2.el almaya yöneldim ve bindallı için ayırabildiğim maksimum bütçe 100 tl eğer satmak isterseniz özelden ulaşın lütfen hayırlı satışlar.

Yeni bindallilar gereksiz yere cok pahali haliyle ikinci ellerde pahali. Bende mecburiyetten almistim ama degmez bence aslinda. Abiye giymek yeter kina yakilirken sadece kina ortusu yeterli olurdu

Valla antalyanın sıcağında giydim benn bunu.ben de alma taraftarı değildim ama eşim çok yakıştı nolur bınu giy diye ısrar edince aldım ben de.onu kıracağıms bi gün yanarak ! :-) giyfim bu kaftanı..ha zaten koyduğumda oğluma oda yspacaktım.onun içinfi.artık odadını da aldım. Beğenen olursa alır, alnszsa yine bsna kalır :-)

Back