Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri bindallı acil yorum...

MATMAZEL87

Kün fe yeküni
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2009
2.892
101
363
kına gecesine bindallı yakısır diyerekten sadece bindallı giyicem ama cok kararsızım kızlar sizlerin yorumuna ihtiyacım var hangileri güzel bana yardım edin...:3

sehrazat modelin bordosunu denedim;
Eki Görüntüle 201295

bu modelde elbiseli kadife bindallı kimsede görmedim benim hoşuma giden bu oldu;

$DSC00266a.jpg

bu modelde kadife kumaşı resimdekinden daha güzel;
$26636-b-ahar-dali.jpg

bu da kısa modeli;

$saten_bindalli_354.jpg

yada böyle saten modeller mi;
$12-Taksit-Kina-Elbisesi-BINDALLI__29410557_0.jpg

ya daaa tüllü modeller mi;

$DSC00018.jpg

kına gecesine kırmızı yakışır, model olarak 1. ve 4. yü beğendim ama bana kalırsa renk mutlaka kırmızı olmalı.

Bence kesinlikle 4.modeli almalısın,ben bindallıyı giymeyi düşünmüorum kınamda ama giyseydim eğer 4.gibi bi model alırdım hayırlı olsun şimdiden:69:

üstündeki kırmızı kadife çok güzel yakışmış morde güzel onuda beğendim fazla sıkma kendini stres yapma gelip geçicek tadını çıkar ben artık öyle yapıyorum ne giysen yakışıcak değilmi mutluluklar

sagolun kızlar ya ben cok kararsız ve vesveseliyim böle konularda oooff offf nasıl kurtulcam bu vesveselerdennn

bende eskiden öyleydim :) meğer annemle çıktığım içinmiş onun beğendiğini ben benim beğendiğimi o beğenmediği için gezip duruyomuşuz şimdi nişanlımla alıyorum herşeyi beğendiğim oluyo kimse ay bilmemki demiyo kurtuldum kararsızlığımdan tadını aldım artık herşeye tek karar vermekten zevk alır oldum

Back