Gelinlik Modelleri Binbir Çeşit'in denediği gelinlikler

asigimkralime

anlam veremiyorum ......
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2010
1.986
1
66
Diğer
Mrb arkadaşlar,
Bir zamanlar binbir çeşit gelinlik modelleri altında binlerce model paylaşmıştım,şimdi sıra kendi gelinliğimde.....bu günün gelmesini dört gözle bekliyorduk,sonunda Rabbim bize de nasip edecek inşallah yuva kurmayı....ve arkadaşlar Allah nasip ederse 2 eylülde düğünüm var…..Ve mayıstan beri gelinlik arayışındayım..Aklımda istediğim model var fakat bir tülü karar veremiyorum…Türkiye de olsam seçeneğim çok fazla ama burada kısıtlı…İstediğim model taşlı prenses modeli..tabiî ki bana yakışması daha önemli….
160 cm boyunda ve 52 kiloda olan biri olarak minyon tipliyim yani…göğüslerim orta,belin çok ince ve biraz da olsa kalça ve basenim var….....o yüzden nasıl gelinlik seçsem karar veremedim..bazıları diyor prenses modeli seni daha da kısa gösterir diyorlar…
Size vücut yapımı ve denediğim gelinlik modellerini paylaşıyorum…tabiki hiçbirini beğenmedim sadece üzerimde nasıl modeller daha iyi duracak diye denedim….beli tam saran modeller ve basen aşağısı daha iyi olacak gibi geliyor…ve renk olarak ta beyazın değil de kırık beyazın daha çok yakıştığını söylediler…hazır modelleri beğenmediğim için diktirmek istiyorum onun için karar veremedim bir tülü…sizce benim vücut yapıma göre nasıl modeller yakışır…bana yardımcı olursanız sevinirim….model denedikçe yükleyebilirim ….

1.istediğim tarzdaki model

2.

3.

4.

5.bu modelin çok yakıştığını söylediler

Son düzenleme:
bence en çok 1. yakışmış umarım içine en çok sinen gelinliği bulursun herşey gönlünce olsun
bende yakında deneyeceğim inşallah

Kesinlikle 1. canımmm, üstüne çok güzel oturmuş, hemde güzel bir modeli var gelinliğin. Prenses etek kısa gösterir diyosan, altına yüksek topuklu bir ayakkabı alırsın olur biter, çevrendekilere pek aldırma, sen gönlünün istediği gelinliği giy yani :) Başka bir alternatif istersen, 2. gelinlikte güzelmiş :)
Bende 1-2 hafta içinde gelinlik bakmaya çıkıcam ve boyum 1,60 ama kesinlikle prenses etekli modelleri denicem :)
Hayırlı olsun canım şimdiden :)

bence en çok 1. yakışmış umarım içine en çok sinen gelinliği bulursun herşey gönlünce olsun
bende yakında deneyeceğim inşallah

yorumun için teşekkür ederim canım....bende birinci çok beğendim ama modelde değişiklik yapmayı düşünüyorum...aynısını istemiyorum çünkü o dantelleri çok sevmedim...eteğinde biraz da taş olsun istiyorum...vazgeçemiyorum prensesden...
seninde canım herşey gönlünce olsun... inşallah istediğini bulursun.
teşekkürler canım...evet bende öyle diyorum canım kısa olsam bile topuklular var diyorum...birde tepeden duvak...nedense aklım hayalim hep prenses olduğu için beğenemiyorum başka modelleri....illa prenses diyorum...
inşallah canım sende gönlüne göre yakışanı bulursun.....

1 numara olan uzunmu geldı boyunu kısa gostermıs canım cunku bele dıkkat cekılmıs taslarla

1 numara olan uzunmu geldı boyunu kısa gostermıs canım cunku bele dıkkat cekılmıs taslarla

evet uzun geldi,sanırım içimdeki tarlatandan tam toplanmadı çünkü ayrı tarlatan giydirdiler....hep öyle mi oluyor gelinlikle bir olmuyor mu tarlatan...başka yerde prenses giymiştim o tam oldu ve onun tarlatanı da birleşikti...ama foto çektirmediler..o yüzden boyuma göre diktirmek istiyorum birazda kuyruk olsun istiyorum........
peki bu kısa gösterdi boyumu uzun göstermesi için nasıl yapılabilir ki...daha da basenden mi olabilir...yada sade..yada etek ve üst taşlı nasıl olabilir...

1 numaralı gelinlik gerçekten size çok yakışmış ... etek uçlarındaki detay çok hoşuma gitti ... güzel taşımışsınız zarif duruyor..

şimdiden size mutluluklar dilerim

acıkcası soyle ben 171 boyundayım basenden gelınlıkte denedım beldende denedım gogus altındanda
basenden olanların uzun gosterecegını dusunurken kısa gosterdı benıde
bunun bel kısmı cok mu kalıplı o ts sırası olmasa dahamı az dıkkat ceker
tarlatan ayrı oluyor uzerıne tul baglarlar demırlerı tellerı ıste bellı olmasın dıye uzerıne gelınlıgı gıyersın bunun ıcınde nasıl bısey vardı?

bırde ayagında topuklu varmıydı denedıgınde o tulu daha uzun duruyor normaldedemı oyle acaba tek katı uzun duruyor
bakıyorum 2.olanda guzel ama 1.olan cok guzel
15 cm topuklu gıyersen olabılır herhalde bılmıyorum ayanda bısey varmı buna baglı suanda

buarada prenses model bence kuyruklu olmaz

Son düzenleyen: Moderatör:

evet canım,o sıradaki taşlardan sanırım...bende üstü taşlı ama o sıralı taştan olmasın diyordum zaten model seçerken...
önce tarlatanı giydim sonra gelinliği...evet dediğim gibiydi tarlatanda ama neden düzgün durmadı bilemiyorum...

ben canım hıc prenses modelde kuyruk gormedım
az topuklu varsa bence platformla deneyebılırsın
bana ustu abartı gelmedı guzel geldı

az topuklu ayakkabım vardı,bende düğünde zaten platform giymeyi düşünüyorum...bir anormallik vardı bencede modelde...
bilmiyorum bazı gördüğüm modellerde çok uzun kuyruk değilde arkası düz inmeyen biraz kuyruklu inen modellerde vardı...

1 numarayi begendim ben mutluluklar dilerim darisi benim basima

teşekkür ederim...inşallah canım.....

Merhaba,

Hayırlı olsun ve hiçbirini almamana sevindim. Ben vücudunda en çok 3 numaralının doğru durduğunu düşünüyorum. Ama kabariklik ve etegin kabarma noktaları açısından hepsi çok yakın. Asıinda boyun dolayısıyla da bacak boyun uzun olmadığı için bunlar gibi bedene dar oturup kalçadan birden kabarsan modeller yerine, belden kabaran (Primor modeli) ya da alce, alcanar gibi a-kesimle prenses arası kesimler düşünürsen daha iyi sonuç alırsın diye düşünmekteyim.

1 numaralı olan gayet güzel durmuş canım. inşallah içine sinen bi gelinlik bulursun.
teşekkür ederim inşallah canım.......
çok teşekkür ederim yorumun için...evet hiçbirini beğenmedim ve almadım...evet hep öyle modelleri vardı denediğim yerde ve başka moda veleri resim çektirmediği için yükleyemedim...belden kabaran modelleri hiç düşünmedim haklısın gerçekten bacak boyumu daha uzun gösterecektir...eğer senin arşivinde varsa yükleyebilir misin bana resim tabiki zahmet olmazsa...a- kesimle prenses arası model nasıl olabilir...

Model isimleri vermiştim, onların resimlerini paylaşayım o zaman.

Bu Primor modeli, kesinlikle bacakları uzun hissettiriyor:

Belden kabaran, a kesim-prenses arası diyebileceğim Bermeo:

Bunlar da alcanar ve alce, benziyorlar zaten:

Bu alce, alcanar gibi modellerde darlık senin denediklerin gibi kalçaya yakınlaşana kadar iniyor ancak kabarıklık daha yumuşak bir geçişle başlıyor, ondan önerim. Yalnız bu tarz bir gelinlik giyersen, bacaklarının uzun görünmesi için yine de belinde bir kemer kullanırsan oransal olarak daha doğru bir görüntü verirsin. Bak, örneği:

benım gelınlıgımde belın ustunden kabarıyor banada onu sısman gosterıyorsun dıyenler oldu
provaya gıdecegım daha eylulde dugunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…