- Konu Sahibi asigimkralime
-
bence en çok 1. yakışmış umarım içine en çok sinen gelinliği bulursun herşey gönlünce olsun
bende yakında deneyeceğim inşallah
teşekkürler canım...evet bende öyle diyorum canım kısa olsam bile topuklular var diyorum...birde tepeden duvak...nedense aklım hayalim hep prenses olduğu için beğenemiyorum başka modelleri....illa prenses diyorum...Kesinlikle 1. canımmm, üstüne çok güzel oturmuş, hemde güzel bir modeli var gelinliğin. Prenses etek kısa gösterir diyosan, altına yüksek topuklu bir ayakkabı alırsın olur biter, çevrendekilere pek aldırma, sen gönlünün istediği gelinliği giy yani :) Başka bir alternatif istersen, 2. gelinlikte güzelmiş :)
Bende 1-2 hafta içinde gelinlik bakmaya çıkıcam ve boyum 1,60 ama kesinlikle prenses etekli modelleri denicem :)
Hayırlı olsun canım şimdiden :)
1 numara olan uzunmu geldı boyunu kısa gostermıs canım cunku bele dıkkat cekılmıs taslarla
acıkcası soyle ben 171 boyundayım basenden gelınlıkte denedım beldende denedım gogus altındanda
basenden olanların uzun gosterecegını dusunurken kısa gosterdı benıde
bunun bel kısmı cok mu kalıplı o ts sırası olmasa dahamı az dıkkat ceker
tarlatan ayrı oluyor uzerıne tul baglarlar demırlerı tellerı ıste bellı olmasın dıye uzerıne gelınlıgı gıyersın bunun ıcınde nasıl bısey vardı?
az topuklu ayakkabım vardı,bende düğünde zaten platform giymeyi düşünüyorum...bir anormallik vardı bencede modelde...bırde ayagında topuklu varmıydı denedıgınde o tulu daha uzun duruyor normaldedemı oyle acaba tek katı uzun duruyor
bakıyorum 2.olanda guzel ama 1.olan cok guzel
15 cm topuklu gıyersen olabılır herhalde bılmıyorum ayanda bısey varmı buna baglı suanda
buarada prenses model bence kuyruklu olmaz
1 numarayi begendim benmutluluklar dilerim darisi benim basima
1. ve 3. gelinliğin etek kısmına bayıldım. 1. gelinliğin üst kısmı daha sade olabilirdi.
Mutluluklar dilerim.
teşekkür ederim inşallah canım.......1 numaralı olan gayet güzel durmuş canım. inşallah içine sinen bi gelinlik bulursun.
çok teşekkür ederim yorumun için...evet hiçbirini beğenmedim ve almadım...evet hep öyle modelleri vardı denediğim yerde ve başka moda veleri resim çektirmediği için yükleyemedim...belden kabaran modelleri hiç düşünmedim haklısın gerçekten bacak boyumu daha uzun gösterecektir...eğer senin arşivinde varsa yükleyebilir misin bana resim tabiki zahmet olmazsa...a- kesimle prenses arası model nasıl olabilir...Merhaba,
Hayırlı olsun ve hiçbirini almamana sevindim. Ben vücudunda en çok 3 numaralının doğru durduğunu düşünüyorum. Ama kabariklik ve etegin kabarma noktaları açısından hepsi çok yakın. Asıinda boyun dolayısıyla da bacak boyun uzun olmadığı için bunlar gibi bedene dar oturup kalçadan birden kabarsan modeller yerine, belden kabaran (Primor modeli) ya da alce, alcanar gibi a-kesimle prenses arası kesimler düşünürsen daha iyi sonuç alırsın diye düşünmekteyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?