Gelinlik Modelleri Binbir Çeşit Gelinlik Modelleri ( devamlı güncellenecek )

Canım emeğin için çok teşekkürler.Ellerine,gözlerine sağlık.Çok hoş gelinlikler var .Kiminin üstü,kiminin altı,kiminin duvağı.Ama ben hala işte bu benim gelinliğim diyebileceğim birşey bulamadım.Kafamda karıştı ayrıca

çookk güzeller tatlım emeğine yüreğine sağlık Allah herkese giydirmeyi nasip etsin

burdaki 396 var ya onun askılarının yana doğru kayması güzel ama sanki askıları çıkarılmış gibi duruyo onu sevmiyorum:)

burdaki 534 çok göz yorucu bence datel sürekli heryerde kullanılmamalı..yada üstündeki boncklu dantel neyse

haklısın canım o modelde sankı askıları cıkmı gıbı duruyor halbukı ınce bır askı olsa cok daha sık olurdu......bende cok agır dantellı modellerı sevmıyor.....gupurlu perde gıbı duruyor......aslında bır modelde hem dantel hem ısıltı hem seffaflık yanı hersey olmaı ben oyle ıstıyorum sahsen...ama dantellı uzun duvaktan vazgecemıyorum......

çok güzeller ya bunları görünce evlenesim geliyor.

tesekkur ederım canım kızın varsa eger allah kızına en guzelını gıymeyı nasıp etsın kızın yoksa da gelınıne nasıp etsın ınsallah

hepsi muhtesem ya emegine saglik

tesekkur ederım canım.....daha guzellerı sızın olsun

bende tesekkur ederım canım...zevklerınıze ve tazrlarınıza uygun modeller paylasabılıyorsam ne utlu bana...ısınıze yaraması benı gercekten mutlu edıyor..kım ıstemez kı prenseler kadar guzel bır gelın olmayı....cok model olunca secım zorlasıyor ama en guzel modelde cıkıyor....her degısık modelde begendıklerımızı bırlestırerek yaptırabılırsek o gelınlıkte muhtesem bır gelınlık ortaya cıkar bence.....allah hepımıze en guzelını nasıp etsın...

çookk güzeller tatlım emeğine yüreğine sağlık Allah herkese giydirmeyi nasip etsin

tesekkur ederım canım ınsallah canım allah herkese nasıp etsın hayırlı kısıyle

able210 sana yazıyorum ozelden mesaj attım ama hata verdı

ıyı geceler canım gec cevap yazıyorum kusura bakma.......canım ben cogu modellerı gelınlık21 dıye bır sıte var oradan alıyorum ayrıca orada satıyorlarda ve sanırım yanlıs hatırlamıyorsam abıye kıyafetlerde var....bende turban gelınlık modellerı de vardı onları da eklerım pazartesı senın ıcın fakat bolerolu gelınlıklerde vardı.....arastırıp bakacagım senın ıcın ve bulduklarımı yuklerım canım......ama ıstersen begendıgın bır model ıcın sadece o kumasa uygun bolero dıktırebılırsın yanı bolero olması sart degıl modelde canım.....ınsallah canım en guzelını gıyersın sımdıden mutluklar dılıyorum senı haberdar ederım ve topıgımı takıp et oralarda bazı modeller bolerolu onu ıstedıgın renkte abıye yaptırabılırsın....henuz eklemdıgım modellerde var....nısan ne zaman ayrıca....

ıyı geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…