• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Binbir Çeşit Gelinlik Modelleri ( devamlı güncellenecek )

1422.
31308526731200995642010.jpg

1423.
31351228936983774151710.jpg

1424.
31480422905236363081645.jpg

1425.
31481022709364068566610.jpg

canım ben sana özelden yazamıyorum 100 mesajı geçmem gerekiyomuş yazabilmem için benimki 70 daha. Hatırlattığın için teşekkür ederim güncellemelerin görünmemiş aboneliklerimde niye öyle oldu bende anlamadım iyiki yazmışsın çok sağol 1424. modeli çok beğendim aslında hep sade modelleri beğenirdim ama bu çok hoş görünüyo teşekkürler :42::16:

bu yıl basenden oturtmalı modeller var sanırım daha çok

benim de o tarz gelinlikler hoşuma gidiyor ama paylaştıklarının hepsi güzel ellerine sağlık;)

1422. model çok kötü. O gelinliği giymelerinin amacını hiç kavrayamadım. Damat herşeyi görüyo zaten hiç heyecanı kalmazki canım :9::1::17:

canım ben sana özelden yazamıyorum 100 mesajı geçmem gerekiyomuş yazabilmem için benimki 70 daha. Hatırlattığın için teşekkür ederim güncellemelerin görünmemiş aboneliklerimde niye öyle oldu bende anlamadım iyiki yazmışsın çok sağol 1424. modeli çok beğendim aslında hep sade modelleri beğenirdim ama bu çok hoş görünüyo teşekkürler :42::16:
sorun değil canım,ben haberin olsun diye yazdım özellikle istediğin için.....üst modeli gerçekten de çok değişik ... Farklı bir model aslında....
QUOTE=ozlemurat;21419541]1422. model çok kötü. O gelinliği giymelerinin amacını hiç kavrayamadım. Damat herşeyi görüyo zaten hiç heyecanı kalmazki canım :9::1::17:[/QUOTE]
sana çok katılıyorum .... gelinliğin büyüsü kaçıyor transparan olunca.....Geçenlerde bir arkadaşım evlendi onunki de öyleydi,yakından bakınca hiç hoş olmuyor...Sadece damat değil herkes görüyor....sış,zarif ve masum olmalı gelinlik......

bu yıl basenden oturtmalı modeller var sanırım daha çok

benim de o tarz gelinlikler hoşuma gidiyor ama paylaştıklarının hepsi güzel ellerine sağlık;)
Basenden oturmalı modeller ilk tercihim ve hiç değişmedi...Zaten bana da o tarz yakışıyor belim ince olduğu için..beğendiğine sevindim canım...umarım faydam olur...

süper bir konu.bu kadar model bir arada.ellerine sağlık...
teşekkürler canım,size yardımcı olabilmek beni mutlu ediyor....
[
canım paylaşımın için çooooooooookkkkk büyük tesekkürü hakediyorsunn :nazar:

çooookkkk teşekkür ederim canım,gelin adaylarının en çok istediği her türlü gelinliği bir arada görmek bende elimden geldiğince her çeşit yükleyip beğenize sunuyorum.......Beğenmeniz daha çok model yükleme duygusu uyandırıyor içimde....

Back