Gelinlik Modelleri Binbir Çeşit Gelinlik Modelleri ( devamlı güncellenecek )

çok teşekkür ederim canım..yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana....inşallah en güzelini giyersin...1281 modelin etek kısmı da 1284 noda..belki görmüşsündür canım ama yinede belirteyim dedim...

Herkese gönlüne göre versin Allah...Çok teşekkürler Allah razı olsun canım. Farkettim o modelin etek kısmı olduğunu ama pek beğenmedim onun etek kombinini. Muhtemelen eteği prenses etek yaptırcam en iyi onu kaldırıyorum çünkü Paylaştığın o modelden ilham aldım kendime bir gelinlik çizcem zaten stilistlik eğitimi aldım pek zorlanmam ama senin topiği ziyaret edip güzel fikirler edincem düğüne kadar söylediğin için yine de çok sağol

Allah senden de razı olsun canım....Haklısın canım üstüne göre etek o kadar da hoş değil...Başka bir modelden kombine edebilirsin...Prenses etek fikri çok güzel..üzerine ne yakışıyorsa onu yaptır canım...Ne güzel stilistik eğitimi almışsın kendi modelini yaratacaksın çok süper birşey bu.......bir sürü model ve kafanda oluşturduğun şekille çok güzel model çıkacaktır eminim...Düğün ne zaman yakında mı?

gelinlik secmekte cok zorlanicam galiba

gerçekten zor bir karar canım gelinlik seçimi ben bile hala karar verebilmiş değilim....Tam bir şekil oturmadı kafamda....Ne zaman düğünde giydim gelinliği işte sonunda gelinliğimi buldum derim herhalde..........

İnşallah gönlüne göre en güzel gelinliği giyersin canım

Evet kendi modelim olacak ama umarım çok pahalıya çıkmaz bu fikir bana. Olmadı onlar dikerlerken ben müdahale ederim o şekilde istediğim model olur yine. Düğünüm yakın değil 2012 mayısta olcak ama kasımda yani bayramdan sonra siparişi vericem hem kış fiyatı olduğu için daha uyguna gelecek hemde geniş bir süreleri olduğu için baştan sağma yapmazlar gelinliğimi. İnşallah bir problem çıkmaz en korktuğum şey o son dakika bir fiyaskoyla karşılaşmak... Senin düğün ne zaman?

İnşallah canım en güzeli olur...Dediğin gibi de hem kış fiyatı hemde uzun bir zaman olacak bence çok güzel olacaktır canım....kalbini ferah tut...Bizimkinin henüz tarihi belli değil canım....Hayırlısı diyorum artık....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…