- Konu Sahibi asigimkralime
-
Ne zormus gelinlik secmek vallahi masallah eline koluna saglik biri birinden güzel insan karar veremiyorki hangisini alsin ha bu arada iclerinde bircok gercek gelin var allah hepsine huzur mutluluk ve saglik versin insallah mutluluklari daim olur... Tabi seninde :)
Tekrar cok tsk ederim :)
asigimkralime, cookk tesekkurler paylasım icin coook guzel modeller var hatta biraz ac gozluluk yapıp cogunu indirdim diyebilirim
gerci bir o kadar karıstı kafam. ama inanıyorum ki her gelin nasıl bir gelinlige karar verirse versin dugun gunu dunyanın en guzel kadını bence
Paylaşım için teşekkürler.
teşekkürler canım,her zaman beklerim canım topiğime....beğenize uygun modeller paylaşıyorsam ne mutlu bana.....emeğine sağlık takipteyim...
Güzel bir konu olmuş. Açan arkadaşımıza teşekkürler. Bende bugün modelimin sparişini verdim ölçülerimi aldırdım. Gelinlik diyince benim aklıma saflık temizlik ve duru bir güzelik geliyor. Aşırı dekolteyi, gelinliğin rengini bozan gri taşları ve çok kabarık kabarık modelleri sevmıyorum. Aldığım gelinliği görünce vurulmustum zaten. İnşallah herkes ilk bakışta aşık olacağı gelinliği bulur:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?