• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bina Hasar Tespiti Masrafı Ne Kadar? Ücretli mi?

Mehtap Cicek

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2022
56
11
3
Merhaba
Binamızın incelenmesini çok istiyorum. Bunun için herhangi bir ücret ödenecek mi? Ödenecekse tahmini ne kadardır? Nasıl bir yol izlemek gerekiyor? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler.

Evet ücretli ama deprem bölgesinde olan evlerde sistem nasıl işkeyecek bir fikrim yok, İstanbul'da yaşayan bir arkadaşıma daire başı 4 bin lira denmiş (bina da kaç daire var bilmiyorum.)

Çevre ve şehirciliğe dilekçe yazdığınız zaman inceleme yapılıyor ücretsiz olarak diye biliyorum. Nerede yaşıyorsunuz? Binanız kaç yıllık?

Merhaba
Binamızın incelenmesini çok istiyorum. Bunun için herhangi bir ücret ödenecek mi? Ödenecekse tahmini ne kadardır? Nasıl bir yol izlemek gerekiyor? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler.
Hayır ücretsiz. Belediyeden hasar tespit icin başvuru yapılıyor uzmanlar gelip bakıyor sonra. Bir an önce randevu oluşturun

Evet ücretli ama deprem bölgesinde olan evlerde sistem nasıl işkeyecek bir fikrim yok, İstanbul'da yaşayan bir arkadaşıma daire başı 4 bin lira denmiş (bina da kaç daire var bilmiyorum.)
Gerçekten yuh diyorum artık bunu da mı piyasaya dökmuşler. Ben deprem bolgesindeydim belediye ücretsiz gelip bakıyor,ayrıca ozel olarak da bir mühendis getirttik yöneticinin arkadaşıydı birkaç aletle gelip kolonları vs kontrol edip gitti

Gerçekten yuh diyorum artık bunu da mı piyasaya dökmuşler. Ben deprem bolgesindeydim belediye ücretsiz gelip bakıyor,ayrıca ozel olarak da bir mühendis getirttik yöneticinin arkadaşıydı birkaç aletle gelip kolonları vs kontrol edip gitti
Biz Konyadayiz. Deprem bölgesi değil. Ama binamız pek güvenilir gelmiyor bana.... Tedirgin oluyorum. Yinede belediye ücretsiz bakmaz mi ki...

Çok teşekkür ederim. Peki acaba nasıl başvuru yapacaz. Randevu alacaz. Bağlı olduğumuz belediyeye mi gidecez?
181 i arayıp sonra 2yi tuşlayacaksıniz ardından adresinizi alıp kayıt olusturuyolar. Gitmenize gerek yok. Deprem bölgesindeydim birkaç günde geldiler bu kayda göre,diger illerde de olur bence

Back