Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
her türlü dondurmasını aldım denedm canımdondurmasında ben de tereddüt ediyordum güzel değildir diye
ama beğenenler varmış alıp deniyim ben de =)
kızlarr güldal da tualetlerde süperr cillop gibi yapıyoo eşim valla hijyene çok önem verir çünkü. valla heryere kullanıyom diğer markalardan daha cok memnun kaldık valla domestosu 2ye katlarr ucuz üstelik
kızlarr güldal da tualetlerde süperr cillop gibi yapıyoo eşim valla hijyene çok önem verir çünkü. valla heryere kullanıyom diğer markalardan daha cok memnun kaldık valla domestosu 2ye katlarr ucuz üstelik
güldal ın çamaşır suyu da kireç sökücüsü de yağçözücüsü de harika
diğer markalara niya para bayılayım ben iki kat vereyim
yalnız mr.bee bulaşık için olan sıvı krem bir de desto bulaşık deterjanı fazla köpürmüyor gibi geldi onların yerine cif alıyorum cif de zaten bim de satılıyr
Bugün bime gittim,Pitos baktım ama malesef yokdu :S
Acaba heryerde yokmuu ?
Piliç dönerini aldım,gayet güzel.
Berk sallama poşet çayı hoşuma gitti kızlar
Gerçekten beklediğimden iyi ve fiyatı çok uygun
çay bardaklarından aldık bugün gayet güzel photoshop güzeli değiller baskıları gayet kaliteli tavsiye ederim kızlar adı Gürallar Harem 12 li çay seti 6 tabak 6 bardak 7,90 biz 2 paket aldık 12 kişilik yaptık
teşekkür ederim canım ihtiyacın varsa al hatta bimde kalmamış bile olabilir su bardakları da vardı onlarda 5tl idi
ben hiç beğenmedim çay bardaklarını:umursamaz: