Bim'deki ürünler hakkında..

Hanımlar,bimin reçellerini deneyen varmı ?
Yada şöyle sorayım,ben reçel alıcam ama bazı reçeller çok fazla şekerli oluyo.onuda biz yiyemiyorz
Her sene annem yapar yollardı bu sene yapamadı.
Özellikle vişne ve çilek reçeli almak istiyorum..(vişne böyle mayhoş tatlı olucak)

Bim haricinde de olabilir..marka verirseniz bulabilirim sanırım..

abaen çilek reçelini aldım canım uafk kavanoz denemek için ve gayet güzel ben beğendim kıvamı da yoğun.dene derim

Bende kızıma bebek aldım çok tatlı bişi ya benim bile oynayasım geliyor:))

ben sürekli bimden alışveriş yapan bir olarak söyleyeyim sole margarini kahvaltılığı sıvıyağı süperrrrrr tereyağ gibi dost yoğurdu çok güzel krem şantisi güzel

Hanımlar,bimin reçellerini deneyen varmı ?
Yada şöyle sorayım,ben reçel alıcam ama bazı reçeller çok fazla şekerli oluyo.onuda biz yiyemiyorz
Her sene annem yapar yollardı bu sene yapamadı.
Özellikle vişne ve çilek reçeli almak istiyorum..(vişne böyle mayhoş tatlı olucak)

Bim haricinde de olabilir..marka verirseniz bulabilirim sanırım..

çilek reçelini sürekli alırız çok güzel bizde eşim sever beğenerek yiyor
tavsiye ederim

''Blenior'' 36'lı sir ağda bandı kullandım
Sonuç mükemmel, çok beğendim kızlar tavsiye ederim.

bimdeki blenior hazır ağda bantları a101 dekinin aynısı mı:uhm:

gören varsa cvp verebilirmi? ben a101 den almıştım ama

36 tane deildi heralde o yaaafisfisfisbirde yüz için ayrı, koltukaltı için ayrı değildi

farklı şeylerden bahsedioruz galiba.kafamçokkarıştı ama marka aynı:kahve:

bimdeki blenior hazır ağda bantları a101 dekinin aynısı mı:uhm:

gören varsa cvp verebilirmi? ben a101 den almıştım ama

36 tane deildi heralde o yaaafisfisfisbirde yüz için ayrı, koltukaltı için ayrı değildi

farklı şeylerden bahsedioruz galiba.kafamçokkarıştı ama marka aynı:kahve:

tatlım o zaman aynı markanın başka ürünleridir cevabı kendin vermişsin zaten:) bimdekinin içinde yüz koltuk altı ve bacak için bantlar var.. ve galiba adet olarak değilde çift taraflı olarak saydığında toplam 36 oluyo.. yani bir adet ağda bandı nı 2 adet olarak sayılyolar.. ayyy anlatamadımm galibaa:))

tatlım o zaman aynı markanın başka ürünleridir cevabı kendin vermişsin zaten:) bimdekinin içinde yüz koltuk altı ve bacak için bantlar var.. ve galiba adet olarak değilde çift taraflı olarak saydığında toplam 36 oluyo.. yani bir adet ağda bandı nı 2 adet olarak sayılyolar.. ayyy anlatamadımm galibaa:))

anladım anladımm yorma cnm kendini:KK1:
bantların çift olduğunu biliyorum
aslında 18 tane demek istiyorsunkaydirigubbakcemile5
biraz matematik yapalım dimikaydirigubbakcemile3

kızlar merhaba dün cam silme bezi aldım
en iyi sonucu almak için nasıl kullanmalıyım
bana bi deyiverin:)

dün bir sürü alışveriş yaptık eşim bile fiyatları çok farklı buldu normalde başka marketten asaydı 110tl öderdik dedi ama biz 85tl ödedik

ilahi hiç gülesim yoktu,ben yazacakken başa a gelmiş sadece cankuş reçelin markası ilkgün kaydirigubbakcemile3

:kedi:
Aklıma gelmedi deil dee,sadece başına deil ki bide araya karışmış a lülülülülülü
O yüzden tereddütte kaldım zaten,allah o klavyeyi emi sempatiksalakcinni
Nese deniycem reçellerini,teşekkür ederim canm.opuyorumnanaktan

X