Bim'deki ürünler hakkında..

monica kozmetik yok sanıyrm bu da diğer haftada.
kolasını bende beğenmiyrm ama gazozu güzel
çok asitli değil ben asit fazla oldumu içemiyorum.
birde şeftalili ıce tea güzel

güllacı da ben yemedim ama sütlü tatlıları güzel eğer güllaçta osmanlıoğlu mu ne aynı markaysa güzeldir,ben güllacı sevmem ondan hiç almadım canım

ben bimin tablet olan bulaşık detarjanını kullanıyorum iki aydır çok memnunum kısa programda yıkıyorum süper kalgonitten güzel çıktı

bizde geçen gün ma sante diye vienetteya benzeyen dondurmasını aldık hayran kaldım ben eşim yememekte ısrar etti koca dondurmayı bir güzel yedim bende bu akşam işten gelirken eski bir arkadaşıyla karşılaşmış arkadaşıda bime gidiyormuş bu dondurmadan almaya ama malesef kalmamış :)))) adam bir ballandırmışki eşim eve gelir gelmez dondurma var dimi iftardan sonra yiyeyim dedi bende yoooo dedim :))))))) bimde bulsaymış alcakmış bana süpriz yapçakmış

bizde geçen gün ma sante diye vienetteya benzeyen dondurmasını aldık hayran kaldım ben eşim yememekte ısrar etti koca dondurmayı bir güzel yedim bende bu akşam işten gelirken eski bir arkadaşıyla karşılaşmış arkadaşıda bime gidiyormuş bu dondurmadan almaya ama malesef kalmamış :)))) adam bir ballandırmışki eşim eve gelir gelmez dondurma var dimi iftardan sonra yiyeyim dedi bende yoooo dedim :))))))) bimde bulsaymış alcakmış bana süpriz yapçakmış

evt kesinkle bende vienettaya benzemez diye tereddüt etmiştim başta ama çok lezzetli :)

Hımmm le colanın sarısı he mutlaka deniycem en kıısa zamanda.güllaca gelince kral marka güllaç iyidir arkadaşlar ben hep bimden alıyorum kendim yemem ama toce seviyor ve biminki gayet güzel diğer yerlerden almıştım daha önce çok kalın oluyor.

X