Bim'deki ürünler hakkında..

nemli bir bezi ters çevrilmiş olan kek kalıbının üstüne koyup biraz bekletince çok rahat çıkıyor,aklınızda bulunsun kızlar

selam kızlar
bimin bulaşık makinesi için tabletini kullanan varmı memnunmusunuz acaba ??*

kullanıyorum çok da memnunum tableti almıyo diye servis çagırıp yok yere 20tllik oldugum zaman ortaya asılan koku giderici nedniyle deterjanı almadıgını ögrenmiştim ve :'' TABlet kısa programda çözünmez kısa program düşük ısı seçeneklerinde toz kullanın '' denmişti sadece buna dikkat et derim

bimden koku giderici tablet alıp astığımda ilk iki yıkamada tableti almadı sebebi bumuymuş acaba hiç düşünmemiştimm

Gittim mikserimi aldım sonunda lila renkli. :asigim: yeşil olanlarıda vardı.
bu chef's markayı bimde duydum ama yinede bir tane kek kalıbı aldım. endişeliyim yinede.
mehtap mutfak gereçlerinin yan ürünüymüş galiba.
bi tanede mikser kabı aldım.

eksiğimin çoğunu tamamladım bu bim sayesinde.

ya ben hamişim ya raporluyum evdeyim eşim çıkmama izin vermedi nana baba günü oluyor bim cuma gunleri dedi akşam bakacak inş kek kalıbı kalmıstır

gene bulamadımm makyajj ürünlerini hooff:1no2:
haftaya da gelmicekmiş sordum
bim kafasına göre mi getiriyor bu makyaj ürünleriniii
bir bakıyorum iki hafta üst üste gelmişş
bi bakıyrm hiçç yokkk:mymeka:

bime bir çok ürün sene de 1 gelir
bazı ürünlerde 3 5 defa gelir
her hafta gelmez yani

Kızlar havlu çarşaf alan varmı ?
Bu sabah gidemedim,şimdide hiçç gözüm almıyo
Yarın bakıcam kısmetse nası die merak ettim.

kızlar eşim bulmus kek kalıbını mehtap ın yan ürünü gerçektende baya iyi duruyor bakalım inşallah memenun kalırım şimdi kek falan yapasaım yok hamile olunca tatlıdan soğudum çünkü belki tuzlu kek yaparım

bimin eriştesini denedik geçenlerde harika oldu , ev yapımı %15 yumurta içeren yeşil pakette olan..
haşlayıp borcama aldıktan sonra üzerine peynir rendelik, tereyağını tavada eritip üzerinde gezidirdik , off mis gibi oldu kaydirigubbakcemile3
bu akşam iftara yapıcaz yine, kesinlikle tavsiye ediyorum a.s

haftaya plates topu falan var kızlar 10 küsür tl pompası yok ama baya uygun bisiklet pomspayla şişirilir ben haniş kalıdıgım için platese ve topuma veda ettim dr um ilk ay yasak dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…