Bim'deki ürünler hakkında..

Maggi Fırında Tavuk Çeşnisi tavsiye ederim,ben ki fazla baharatlı falan yemem otlu çeşni mükemmel. Normalde 1,5 liraya falan satılıyor :KK70:

bimden almadım böyle kek kalıbı.ama dışardan aldım kullanıyorum eger sorun kullanım açısından ise..

bimden almadım böyle kek kalıbı.ama dışardan aldım kullanıyorum eger sorun kullanım açısından ise..

bi arkadaşım almıştı bimden ama markası değişikmişti
üstünde çizik olmamasına rağmen kek içinden çıkmıyor dedi bende terettüt ettim
onun için danışmak istedim ama alacağım galiba kötü çıkarsa nasip diyeceğimboshayallersmile

bende kek fanusunu beğendim almayı düşünüorum
oyuncaklarıda çok ucuz oluo bimin ama çin malı malesef

bu hafta bana uyan bişey yok bi maggi çeşni alırım herhalde.
dün fair dondurmanın meyve sepetini denedik ben meyveli fazla sevmeme rağmen bayıldım resmen çok beğendim.
adora bademliyide her hafta sonu alırız..magnum çakması ama tadında hiçbir değişiklik yok

bu hafta bana uyan bişey yok bi maggi çeşni alırım herhalde.
dün fair dondurmanın meyve sepetini denedik ben meyveli fazla sevmeme rağmen bayıldım resmen çok beğendim.
adora bademliyide her hafta sonu alırız..magnum çakması ama tadında hiçbir değişiklik yok

Tatlım valla merak ettiğim şeyleri denemişsin bende fair dondurmayı merak ediyordum fiyatı da uygun
Adorayı hele kaç kere alcaktım vazgeçtim ama artık rahatça alırım boshayallersmile

Adora dediğiniz şu Magnuma benzeyense güzeldi o,sıcaklarda eve yürüyene kadar alır yerdim bi'tane magnum kadar büyük değil ama..

bi arkadaşım almıştı bimden ama markası değişikmişti
üstünde çizik olmamasına rağmen kek içinden çıkmıyor dedi bende terettüt ettim
onun için danışmak istedim ama alacağım galiba kötü çıkarsa nasip diyeceğimboshayallersmile

sonuçta para iadesi yapıyor bim
sizde alır almaz deneyin memnun kalmazsanız geri iade edersiniz
değişim bile değil yani para iadesi yapıyor bnce bu çok güzel

Arkadaşlar, kullansanız bile
eğer 15 günü geçmediyse,
şartsız, koşulsuz geri alıyorlar..

BİM'in farkı da bu..
Diğer marketler %15 kutu açma parası kesiyorlar..

X