Bim'deki ürünler hakkında..

canım ben kullanıyorum bende bi sorun yok. yalnız bildiğim kadarıyla kısa programda yıkıyorsan tabletler erimiyomuş.servis bana kısa programı seçtiğinizde toz kullanın demişti

uzun programda da yıkadım yine oldu canım
bu aralar çok sık oluyor acaba makinedemi sorunfisfisfis

bende bim ürünlerinden memnunum özellikle her hafta çok uygun fiyata oyuncaklar geliyor uygun olnaları alıyorum.birde bim dafne çikolata sos kullanıyorum memnunum

Bim 'de ki klozet kokularını tavsiye etmiyorum evet fiyatı uygun ama etkisiz.

Bu arada bulaşık makinası tabletlerindne çok memnunum..

Pizzası ise hmm idare eder ama daha iyi olabilirdi.
Mecbur kalmadıkça almam.

tablet kısa programda erimiyo daha önce de aynı şeyi yazmıştım 50derece ve altı programlarda toz deterjanı tercih edin diye gelen servis söylemişti( tableti almıyo diye cagırdıgımda ot-rtaya asılan koku giderici nedeniyle oldugunu ögrendım koku gşdericiller de kenara asılacakmış)

bende bimciyim bir çok ürürnün beğeniyorum..
ama bulaşık makinası tuzunu kullandım memnun kalmadım..
bütün bardaklarım çizildi..

Derya Ton Balık 2'li
Yurdum Mısır
Dost Süt & Yoğurt
Aknaz Beyaz Peynir
Markasını hatırlayamadığım salçası
... Ve daha birçok ürün...
Bir de az önce gördüm "Kafkas" markasının acıbadem kurabiyesini getirmiş, fiyatı da 1.25 TL

Bimin tatlılarına hastayım ben hele o karısık tatlı tabagındakı baklava ... allah
osmanogullarımı ne markası daha hıc yanıltmadılar benı alır yerım ve memnun kalırım :))

Bulaşık makinası tabletlerinden memnun kalmadım, bardakları bulanıklaştırdı.

Diğer yandan jel deterjan kullanmak daha sağlıklıymış gibi geliyor, sanki bulaşıklar toz yada tabletdense sıvı detarjandan daha kolay arınıyormuş gibi geliyor.

Pizzasını ise severek tüketiyoruz,
üzerine, sivribiber domates kaşar peyniri mısır mantar sucuk hangisi olursa ilave ediyorum, hamur ve malzeme dengeleniyor. Harika oluyor.

Hazır ürünler dolabında Pitos gördüm. Okuldayken favorimdi. Tost gibi ama içinde pizza da ne varsa o var. Kesinlikle alın derimm. Ayy bak fena canım çektii:1ninca:

Hazır ürünler dolabında Pitos gördüm. Okuldayken favorimdi. Tost gibi ama içinde pizza da ne varsa o var. Kesinlikle alın derimm. Ayy bak fena canım çektii:1ninca:

Evet evet evettttttttttt,,daha önce aldım bimden,süperdiiiii,
uzun zamandır görmemişdimmm,yarın hemen bakıcam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…